Soldić tri dana nakon meča otkrio zabrinjavajuću razliku u kilaži (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.04.2018 16:32h Autor:

Roberto Soldić (screenshot)

Iza Roberta Soldića je težak tjedan. Mladi Vitežanin imao je dvije borbe u posljednjih nekoliko dana – jednu s kilogramima i zdravljem, a drugu s Dricusom Du Plessisom.

Kao što smo već imali prilike vidjeti, Roberto je bez pojasa KSW promocije ostao nakon što je u Poljskoj doživio svoj treći poraz u karijeri, prvi prekidom, no puno ozbiljnije posljedice od udaraca Južnoafrikanca na njegovo bi tijelo mogla bi ostaviti drama koju je ‘RoboCop’ otkrio nakon što se vratio u Duesseldorf.

“Evo, došao sam kući bez pojasa, stvari su mi se malo slegle u glavi. Kada govorim o borbi, moram reći da u meču nisam bio borac koji je stigao u Poljsku u ponedjeljak. Od dolaska tamo, stvari su išle prema dolje, morao sam naporno trenirati jer sam imao dosta za skinuti, a uz sve sam imao mnogo medijskih obaveza. To sve mi je uzelo energiju za sam meč. Nakon što smo se izvagali, u hotelu se rušim u nesvijest. Gubim se s planete na 30 sekundi, bili smo u tom trenutku bez liječnika.

Ovo mi se prvi put u životu dogodilo i bio sam u šoku. Mislio sam da mogu ići dalje, da ću se vratiti i biti jak za dvoboj, a iz KSW-a su mi sugerirali da ne idemo liječnicima jer će me zadržati u bolnici. Tada se ne bih mogao boriti što mi je bilo još gore”, podijelio je još jučer Soldić ovu informaciju s fanovima, da bi danas objavio fotografiju koja nam najbolje opisuje koliku je borbu vodio s kilogramima za ovaj meč. 

Prema onome što se može vidjeti, vaga na fotografiji pokazuje 95 kilograma, a to je čak 18 više od onoga s čim se pojavio na službenom KSW-ovom vaganju (76,9).

“Hvala bogu pa sam živ što sam uradio od svog tijela u zadnjih 5 dana prije borbe. 18 kg plus od moje kategorije”, stajalo je uz fotografiju koju prenosimo u nastavku članka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI