Soldić se ne bori protiv legendarnog Shlemenka kako navodi Tapology!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.10.2018 17:40h Autor:

Photo: Instagram

Iako je popularna web stranica Tapology objavila da će Roberto Soldić 15. prosinca nastupiti na RCC 5 priredbi u ruskom Ekaterinburgu, radi se o netočnoj informaciji.

“RoboCop” ostaje u KSW i veseli se sljedećoj obrani naslova nakon što je vratio pojas u Londonu u meču s Dricusom Du Plessisom. Prema informaciji s Tapologyja, a koje je očito njima dostavila sama ruska promocija, Soldić bi se trebao boriti protiv slavnog Rusa i bivšeg Bellatorovog prvaka Alexandera Shlemenka.

U kratkom razgovoru za Fight Site ove je informacije demantirao Soldićev menadžer i glavni trener Ivan Dijaković. Vlasnik UFD Gyma je potvrdio da su bili u razgovorima s RCC-om, ali da dogovor nije bio moguć jer je “RoboCop” ugovorno vezan s poljskim KSW-om.

“Dobili smo vrlo unosnu ponudu od Rusa, Roberto nije imao ništa protiv meča sa Shlemenkom, radi se o legendi borilačkog sporta, ali dogovor nije bio moguć. Naime, Roberto ima važeći ugovor s KSW-om gdje je prvak i ne može se boriti izvan te promocije”, objašnjava Dijaković i dodaje da im godi interes drugih promocija, ali da su vrlo zadovoljni uvjetima u KSW-u.

“Imamo sjajan odnos s Martinom (vlasnik KSW-a Martin Lewandowski op.a), a KSW ima dugoročne planove s Robertom. Veselimo se idućim mečevima u toj promociji i ne razmišljamo o napuštanju KSW-a”, jasan je Dijaković koji fenomenalno vodi karijeru mladog borca iz Viteza.

Soldić je ponovno vlasnik čak pet europskih pojasa koje je  osvojio u protekle dvije godine. Interes “za njegovim uslugama je golem”, pa čak i od promocija kao što su UFC i Bellator, no “RoboCop” za sada ostaje u KSW-u.

U ovom trenutku se ne zna kada bi idući put trebao nastupiri za poljsku promociju, a niti Dijaković nam nije mogo otkriti tu informaciju jer je niti sam ne posjeduje.

 

View this post on Instagram

 

Your spirit is the true shield.

A post shared by Roberto ‚RoboCop’ Soldic (@soldicmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI