Soldić se nakon Overeema i Mousasija, ovaj put sprema s Bellatorovim prvakom Limom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 15:03h Autor:

Photo: Fight Site

Bellatorov prvak u velter kategoriji Brazilac Douglas Lima će najvjerojatnije u siječnju iduće godine odraditi najteži ispit u čitavoj karijeri. Probat će obraniti svoj pojas protiv možda i najboljeg borca svijeta u -77 kg diviziji u ovom trenutku – protiv Roryja MacDonalda.

“Gadan” sparing: Roberto Soldić se za sljedeći nastup priprema s Alistairom Overeemom (FOTO)

No, ovaj članak se neće baviti njihovim nadolazećim dvobojem, nego Liminim posjetu UFD Gymu u Duesseldorfu koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Dijaković, a iz kojeg dolaze mnogi poznati MMA i kick boxing šampioni poput Roberta Soldića.

UFC Gym je već proglašen najboljom MMA dvoranom u čitavoj Njemačkoj (prema izboru GNP.de). Razlog za tu laskavu titulu je, osim sjajne infrastrukture koju nudi, i čitav niz stručnjaka koji tamo rade kako bi borci imali najbolje moguće uvjete za trening. Tamo svoje znanje na druge prenose i legendarni borac i trener Gilbert Yvel, možda i najveći kick boxing stručnjak u Europi, Ivan Hyppolite, a prije pola godine trenerskom timu se priključio BJJ stručnjak Leonardo “Leozada” Nogueira.

Kroz dvoranu redovito prolaze i velika borilačka imena. Nedavno je tamo u posjeti bio UFC prvak Cody Garbrandt, u dvorani se za svoje mečeve sprema i UFC-ovac Damir Hadžović, a neka od uglednih imena koje možemo vidjeti su i braća Zawada, Goran Reljić, Abusupiyan Magomedov te boksački profesionalac Damir Beljo.

Lima je, kako saznajemo od Dijakovića, u UFD Gym stigao kako bi pomogao upravo Robertu Soldiću u pripremama za njegove iduće mečeve. Osim toga, Bellatorov šampion će 7. listopada održati seminar i javni sparing, za koji se očekuje da će privući velik broj polaznika.

Nakon što se za posljednji dvoboj spremao s Alistairom Overeemom i Gegardom Mousasijem, Soldić ovaj put ima privilegiju trenirati s Douglasom Limom. Bolje trening i sparing partnere teško može poželjeti u Europi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI