Soldić se nakon borbe gotovo potukao s prvobitno planiranim protivnikom Mankowskog

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.12.2017 09:48h Autor:

Dricus Du Plessis i Roberto Soldić

Odmah nakon što je pobijedio Borysa Mankowskog, Roberto Soldić je imao epizodu naguravanja s prvobitno planiranim protivnikom Mankowskog, Dricus du Plessisom, koji je prije borbe rekao kako očekuje laku pobjedu poljskog borca.

Soldić je nakon pobjede slavio na ogradi kaveza, da bi se nakon toga spustio i krenuo prema borcu iz Južnoafričke Republike. Nije poznato je li mu Du Plessis nešto dovikivao ili je Roberto jednostavno htio odmah početi graditi priču oko svoje iduće borbe, ukoliko bude branio naslov prvaka poljske MMA promocije. Du Plessis je i prije borbe dao svoju prognozu, u kojoj je rekao kako smatra da Soldić nije spreman borac te kako će Mankowski rutinski slaviti prekidom nakon rušenja i ground n’ pounda.

Kada je došao do njega, Roberto mu se unio u lice, nakon čega je došlo do obostranog odguravanja, prije nego su snage reda reagirale te razdvojile borce, koji su se nakon toga susreli u kavezu. Tamo je ipak sve prošlo puno mirnije, jedan o drugome su rekli neke stvari koje misle, izrekavši puno pohvala te su potvrdili kako su spremni uskoro odraditi međusobnu borbu.

Ipak, jedna izjava Du Plessisa je bila zanimljiva. Na pitanje što misli o tome što je Soldić prišao njemu, 23-godišnji borac je vrlo inteligentno i zanimljivo odgovorio, usput bocnuvši Soldića: “Inače su izazivači ti koji dolaze i prozivaju prvake. Iz Robertovog postupka se tako da zaključiti kako on mene već smatra prvakom.”

Ukoliko Soldić uskoro ne potpiše za UFC, što je nakon ovakvog nastupa realna opcija, ova borba bi se vrlo lako mogla dogoditi već u prvoj četvrtini iduće godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI