Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soldić postao “punker” na KSW-ovom plakatu za spektakl u Londonu (FOTO) | Fight Site

Soldić postao “punker” na KSW-ovom plakatu za spektakl u Londonu (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.08.2018 14:05h Autor:

Du Plessis vs. Soldic

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca i aktualni prvak u četiri europske MMA promocije, Robert Soldić, će 6. listopada pokušati u svoje vlasništvo vratiti i peti. Onaj poljske MMA promocije KSW – Konforntacija Stuk Walki.

Na 45. priredbi, koja se održava u britanskoj prijestolnici Londonu, “RoboCop” će ponovno rukavice ukrstiti sa svojim posljednjim protivnikom Dricusom Du Plessisom. Upravo je Južnoafrikanac na KSW-u 43, održanom u travnju, porazio prekidom Vitežanina otevši mu pritom KSW-ov pojas u velter kategoriji.

Soldić je tražio revanš i na koncu ga je dobio na priredbi koju će predvoditi teškaški prvak i bivši UFC-ovac Philip de Fries. On će se sučeliti s bivšim KSW šampionom Karolom Bedofrom.

Ovih dana je u javnost pušten službeni plakat KSW-a 45. Baš kao što u posljednje vrijeme svaki vizualni identitet neke KSW priredbe ima poseban štih, tako je i s ovim. Naime, “light motiv” čitavog grafičkog rješenja jest britanska “punk scena”.

Tako je i član UFD-a Duesseldorf postao panker na plakatu. Dakako, na posteru je i Du Plessis u također “pankerskom” izdanju.

Soldić u karijeri ima 13 pobjeda i 3 poraza, a Dricus Du Plessis je na 12-1. Soldićev menadžer Ivan Dijaković je nedavno otkrio “kako i dalje stoji UFC-ova ponuda na stolu, no da Roberto sanja revanš protiv Južnoafrikanca”.

MMA’s Not Dead! #ksw #mma #london #wembley #KSW45🇬🇧

A post shared by KSW (@ksw_mma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI