Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soldić odradio vaganje pred svoj sutrašnji boksački meč (FOTO) | Fight Site

Soldić odradio vaganje pred svoj sutrašnji boksački meč (FOTO)

Vijesti iz regije 17.11.2017 19:04h Autor:

Slaviša Simeunović i Roberto Soldić

Roberto Soldić sutra nastupa u svom četvrtom profesionalnom boksačkom meču. U Düsseldorfu će nastupiti protiv iskusnog Slaviše Simeunovića iz BiH.

Soldić je nokautom riješio sva tri dosadašnja boksačka protivnika, no nakon trojca kombiniranog skora 2-62, sada mu slijedi ipak jedan ozbiljniji ispit. 38-godišnjak iz BiH je iskusan i čvrst te je vlasnik profesionalnog skora 29-26. Ono što je svakako loše po njega je činjenica da je 20 puta nokautiran. Svoje je protivnike nokautirao 26 puta, dakle riječ o borcu čiji mečevi jako rijetko odlaze do sudačkih odluka.

Roberto je svakako veliki favorit u ovom meču. Zanimljivo je kako je Soldić najavio kako će kombinirati boks i MMA sve dok mu sportske obaveze to dozvoljavaju, a za sada je jednako uspješan u oboje. Meč se održava sutra, a Robertov trener Ivan Dijaković je podijelio tri fotografije s vaganja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI