Soldić odgovorio Jurišiču: “Ja u jednom treningu pretrčim tvoju državu Sloveniju, a ti tamo zvijezda?!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.08.2017 15:55h Autor:

Roberto Soldić FFC 20

U sijedu je dodatno zakuhalo između FFC, SuperiorFC i SBC prvaka Roberta Soldića i ponajboljeg slovenskog MMA borca Uroša Jurišiča. Soldić je odlučio ponovno poslati poruku Jurišiču ili je bolje reći odgovoriti na njegovu javnu prozivku u kojoj je ustvrio “da je spreman umrijeti u ringu kako bi ga pobijedio”.

Uroš Jurišič poručio Soldiću: Spreman sam umrijeti u meču s tobom, idem da te ubijem

“Pa i umrijet ćeš! Puno me podcjenjuješ”, napisao je naprije Soldić da bi dan kasnije dodao:

“Uroš Jurišič popuši mi kurac. Ne možeš me poniziti. Pogledaj gde se boriš po Sloveniji. Ja u jednom treningu pretrčim tvoju državu Sloveniju, a ti tamo zvijezda?!”

Očekivano, ovako žestoki statusi su sakupili u kratkom roku ogroman broj komentara, a sada je jasno da svi žele vidjeti ovaj meč s obzirom na “trash talk” koji je neviđen na ovim prostorima. Soldić se u kratko vrijeme “zakrvio” i s Lukom Jelčićem, FFC prvakom u lakoj kategoriji kojeg je prozvao prije nekoliko tjedana.

Stoga je lako zaključiti da nam slijedi zanimljiva regionalna MMA jesen, ali i da je borilačka scena u regiji u velikom rastu. Momci su shvatili da je dio borilačkog sporta i “trash talk”, a očito jako brzo i dobro uče zanat kopirajući ga od svojih kolega uzora iz UFC-a.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI