Soldić odgovara Jelčiću: Ja sam 100 posto čist, a naš bi meč protekao onako kako bih ja želio da protekne (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.05.2017 14:02h Autor:

Soldic vs. Jelcic

FFC prvak u velter kategoriji Roberto Soldić je vikend proveo u Stockholmu gdje je došao podržati člana svog tima iz Duesseldorfa (UFD Gym) Damira Hadžovića. Bila je to odlična prilika za intervju koji su s mladim bosanskohercegovačkim borcem s njemačkom adresom odradile kolege iz MMA Novosti.

Soldić je nedavno preko društvenih mreža izazvao Luku Jelčića, drugog FFC prvaka s kojim bi volio ukrstiti rukavice. Upitan zašto je to napravio, Soldić odgovara:

“Ja i Luka bi sigurno odradili dobru borbu. Zato sam ga izazvao. Ima dobar score s tri pobjede u nizu. Također je i FFC prvak. Bilo bi dobro za nas, za gledatelje, za FFC… To je odličan marketing, obojica smo dobri borci i sigurno bi se odigrala dobra borba”, poručio je Soldić.

S obzirom da je Luka prvak u lakoj kategoriji, a Soldić u velteru, na kojoj bi kilaži volio eventualni dvoboj?

“Prvo bih tražio “catch weight”, ako bi na to pristao. On nije ništa manji od mene. Isto nosi oko 83 kile izvan ringa. Ako ne bi na to pristao, onda bih se dva mjeseca unaprijed pripremao i skinuo bih na 70 kila. Tada bih išao na light weight”, objašnjava Soldić kojem je cilj u budućnosti ionako preći u laku kategoriju…

“Da, za kasnije u karijeri, recimo UFC. Razmišljao sam o tome i tako ću se sigurno boriti. Ja ću to sigurno učiniti, spustiti na 70 kila.”

Kako bi meč protiv Jelčića protekao?

“Borba bi se odigrala u skladu s mojim željama, ako bih htio da se borimo u stojci, borili bi se gore, ako bih htio da se borimo na parteru, borili bi se na parteru. Ja bi odlučio gdje će se meč odigravati.”

Jelčić je nedavno zanimljivom ilustracijom sugerirao da  Soldić koristi nedopuštena sredstva, baš kao i FFC prvak u teškoj kategoriji Darko Stošić. Kako Soldić odovara na to?

“Pva reakcija je bila… poslao sam Stošiću poruku u kojoj i njega pitam što ovaj priča? Stošić se nasmijao i rekao je da je ovaj lud. Nije fer to što je napisao. Ja mogu sada dati uzorak za anti-doping. Čist sam 100 posto. On to što piše su izgovori. Samo je stavio iglu, nije ništa pisao. Ja ga nisam ništa posebno provocirao, samo sam ga izazivao, on je samo tu iglu. Ne znam što je htio reći s tim, vjerojatno me želi provocirati”, zaključio je FFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI