Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soldić: Ne zanima me UFC u ovom trenutku, ostajem u KSW-u još 2 ili 3 godine! | Fight Site

Soldić: Ne zanima me UFC u ovom trenutku, ostajem u KSW-u još 2 ili 3 godine!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 16:14h Autor:

Roberto Soldić

Ne samo da je prije nekoliko mjeseci u svoje vlasništvo vratio pojas KSW prvaka u velter kategoriji, Roberto Soldić je sjajnu formu potvrdio i prije nekoliko dana na KSW-u 46 kada je ubilježio novo slavlje u “catch weight” super dvoboju.

RoboCop je prekidom u prvoj rundi svladao vrlo kvalitetnog Brazilca Viniciusa Bohrera potvrdivši još dodatno time status KSW “superstara” kakav u Poljskoj uživa.

No, kakva je budućnost borca iz Viteza? To je pitanje na koje odgovor mnogi čekaju. Planira li prelazak u UFC-u ili će ostati u poljskoj promociji? Prije nekoliko dana smo napokon dobili odgovor na to pitanje.

Soldić je gostujući u Podcast Inkubatoru prekinuo sve špekulacije. Još nekoliko godina će zasigurno ostati dio Konforntacja Sztuk Walki organizacije!

“Malo mi je teško odlučiti, ali za sada sigurno ostajem u KSW-u!”, odbacio je sve sumnje Soldić te je nastavio…

“Imam primjer mog prijatelja Davida Zawade, koji je nedavno otišao u UFC. U KSW-u mu je definitivno bilo puno bolje i više novca je zarađivao nego sada u UFC-u. Samo ga je izvukao bonus večeri, to je dobra stvar u UFC-u. Tamo ima sigurno 700 boraca, to je više kao jedna firma i njih boli briga za tebe. Osim, ako im ne prodaješ PPV prijenose kao McGregor ili Cormier. Izgubiš jednom i ne sviđaš im se – doviđenja! Čak i ako pobjeđuješ”, pita se Soldić zašto bi uopće netko bio dio elitne promocije, ako mu je bolje negdje drugdje.

I u pravu je. Postoje mnogi primjeri boraca koji su bolje zarađivali i imali bolje uvjete izvan UFC-a. Mamed Khalidov u KSW-u je sjajan primjer!

“I zbog svega toga, nema smisla. Zašto bih napustio KSW, kada su zaista uz mene. Sve što mi treba, doktori, masaža, publika, fanovi, osoblje, sponzori, hrana… Za sada nema šanse!”

Ako bi prelazio u UFC, onda bi to moralo biti pod njegovim uvjetima…

“Jedino da se sada preselim u Las Vegas, da sam tamo blizu Dane Whitea i konstantno mu se ulagujem. Ali i onda tko zna kako bi mi bilo. Dobar primjer je Darren Till, koji protiv Woodleyja ništa nije pokazao. Ne znam… Za sada ću dvije ili tri godine biti ovdje”, jasan je RoboCop.

Poslao je poruku medijima…

“Tako da neka i mediji puste to! Stalno me pitaju, ovdje je UFC, tamo je, kada ću se ja pridružiti? Pustite to za sada! Ja kada uđem u UFC, neću tamo doći tek da sam prisutan. Ako dođem u UFC, moj cilj će biti napasti pojas. To je sigurno! Ne želim ulaziti u UFC da bih izgubio i otišao kući. Moj cilj je ostati. Tek kada dobijete ugovor, tada počinje, a ne završava”, zaključio je Soldić.

Dio u kojem govori o prelasku u UFC pogledajte u videu na dijelu od: 00:27:45

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI