Soldić ne staje: Dogovorio i treći meč i to protiv bivšeg UFC-ovca!

Vijesti iz regije 29.06.2017 11:52h Autor:

Photo: Facebook

FFC, Superior FC i SBC prvak Roberto Soldić je dogovorio još jedan meč. Ne, ne radi se o ponovljenoj vijesti od prije nekoliko dana, već o novom dvoboju koji bi Hrvat s bosanskohercegovačkom putovnicom i njemačkom adresom trebao odraditi 22. srpnja i to u talijanskom Rimu. Na istoj priredbi će nastupiti i Stipe Bekavac.

Soldić dogovorio još jedan meč, ovaj put protiv engleskog “Sakupljača ruku” (VIDEO)

Soldić bi se na zajedničkoj priredbi Magnum FC-a i uglednog kineskog Kunluna, trebao boriti za pojas u velter kategoriji protiv aktualnog prvaka Kineza Zhang Lipenga. To je Soldiću treći dogovoreni meč koji bi trebao odraditi u naredna tri mjeseca. Najprije će nastupiti u 7. srpnja protiv Čeha Vitszlava Rajnocha na SBC-u u Bačkoj Palanci, nakon toga će uslijediti dvoboj protiv pobjednika kineskog TUF-a za naslov Kunlun prvaka, da bi 16. rujna trebao braniti pojas Superior FC-a protiv Deza Parkera.

27-godišnji Kinez je u elitnom UFC-u odradio četiri dvoboja s polovičnim uspjehom. Nakon otkaza 2015. koji je bio posljedica poraza od Kajana Johnsona, Lipeng se preselio u Kunlun gdje je postao borilačka super zvijezda koja nastupa gotovo svakog mjeseca. Od tada je ubilježio čak 14 uzastopnih pobjeda, a najveća mu je ona u veljači 2017. kada je svladao poznatog Hermesa Francu. Ukupni “score” mu se zaustavio na 23-9-1. Soldić je trenutačno na 9-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI