Soldić i Račić prošli vagu, od 18:00 sati uživo u Superior FC-u (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.09.2017 10:44h Autor:

Screenshot

Sve je spremno za 18. izdanje Superior FC-a koje će se večeras održati u njemačkom Ludwigshafenu, a na kojem ćemo gledati čak dva sjajna hrvatska borca. U petak je održana službena vaga, a nama najbitnija informacije jest da su oba hrvatska borca uspješno prošla tu posljednju tehničku prepreku prije ulaska u borilište.

Superior FC 18: Nastup Antuna “Killera” Račića, Roberto Soldić brani pojas u velteru

Superior FC prvak u velter kategoriji, a ujedno i FFC šampion, Roberto Soldić će svoj pojas braniti protiv Britanca Deza Parkera. Izazivač iz Prestona je na vagu stao sa 76.9 kilograma dok je Soldić imao 77.1. Član UFD Gyma iz Duesseldorfa je, baš kao i obično, na vagi izgledao vrlo moćno i fizički iznimno dobro pripremljen. Dvoboj Soldić vs. Parker je ujedno i “co-main” event večeri.

U jednom od ranijih dvoboja nastupit će najbolji hrvatski borac u nižim kategorijima, Antun “Killer” Račić. Dubrovčanin je na vagu stao sa 61.6 kilograma, dok je njegov protivnik Tobias Huber imao 61.5. Račić se u svom debiju za Superior FC borio protiv Edgara Skiversa, u dvoboju za naslov prvaka bantam kategorije. No, “Killer” je poražen na bodove pa će u meču protiv Hubera tražiti svoju prvu pobjedu u ovoj odličnoj njemačkoj MMA promociji.

Izravni prijenos iz dvorane Friedrich Ebert pratite na FightChannelTV.com u subotu, 16. rujna od 18:00h!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI