Soldić i Mankowski jednaki u gram i spremni za sutrašnju borbu za titulu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.12.2017 18:49h Autor:

Borys Mankowski i Roberto Soldić

Roberto Soldić odradio je vaganje za svoju najveću i najvažniju borbu do sada. On i Borys Mankowski bili su jednaki u gram i spremni su za sutrašnji duel u glavnoj borbi KSW 41 eventa.

Vaganje u Katowicama odrađeno je spektakularno, uz bend na bini te glasne ovacije publike, što je zapravo bilo i za očekivati, ako znamo koliko KSW dobro kotira u svojoj domovini. Jedino što moramo spomenuti je ipak situacija gdje je najpopularniji borac na programu, koji je dobio najveće ovacije, bivši reper “Popek Monster”, koji nastupa u sunaslovnoj borbi protiv bivšeg strongmana, Tomasa Oswieczinskog, kojem je to prva MMA borba uopće.

No, ipak je ono pravo u glavnoj borbi, a to je borba za titulu velter kategorije, između Borysa Mankowskog i Roberta Soldića. Njih dvojica izvagali su po 76.80 kilograma, nakon čega su odradili sučeljavanje, a obojica su izgledali izuzetno spremno, kao da nisu imali preteško skidanje kilograma. Roberto u borbu ulazi kao autsajder, no nikako nije bez šanse protiv velike poljske zvijezde.

Od ostalih borbi s programa svakako se mora spomenuti borbu sjajnog brazilsko-japanskog borca Klebera Koike Erbsta, koji se bori protiv još jedne poljske zvijezde, Artura Sowinskog, ali i nastup donedavnog teškaškog prvaka Fernanda Roerigueza Jr. Cijeli program možete pogledati na OVOM linku, a ispod teksta je snimka cijelog vaganja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI