Soldić dogovorio još jedan meč, ovaj put protiv engleskog “Sakupljača ruku” (VIDEO)

Vijesti iz regije 23.06.2017 15:45h Autor:

Superior FC

Jedan od najperspektivnijih MMA boraca u regiji, FFC i Superior FC prvak Roberto Soldić ne staje! Nakon što je dogovorio nastup na Serbian Battle Championshipu 7. srpnja protiv neporaženog Čeha Viteszlava Rajnocha, službene stranice Superior FC promocije su objavile da će 16. rujna ponovno braniti svoju titulu u velter kategoriji.

Roberto Soldić protiv odličnog neporaženog Čeha!

Protivnik će mu biti Dez Parker, a priredba SFC 18 će se održati u Friedrich-Ebert-Hale dvorani u Ludwigshafenu.

Hrvatu s bosanskohercegovačkom putovnicom i njemačkom adresom će to biti 13. profesionalni meč u karijeri uz 9 pobjeda i 2 poraza (ishod meča u Bačkoj Palanci se naravno još uvijek ne zna). Trenutačno plovi na nizu od tri uzastopna slavlja  uključujući pobjede na FFC-u protiv Ivice Truščeka i Rafala Lewona na Superior FC-u u ožujku mjesecu ove godine.

Dez Parker je engleski MMA borac iz Prestona koji za sada u karijeri ima 9 pobjeda i 6 poraza. Zovu ga “The Arm Collector” ili “Sakupljač ruku”. Razlog je njegova specijalka, odnosno poluga na ruku – “arbar”, kojom uglavnom pobjeđuje svoje protivnike. Za sada nije nastupio u Superior FC promociji, a od većih pozornica gledali smo ga na Fight Night Globalu i M-1 Globalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI