Soldić dobio slavnog sparing partnera: UFD Gymu se pridružio Thiago Silva! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.09.2018 20:09h Autor:

Thiago Silva

Nekoć istaknuti UFC borac poluteške kategorije Brazilac Thiago Silva je novi član UFD Gyma u njemačkom Duesseldorfu, a ujedno i “UFDSports Managementa” Ivana Dijakovića.

Hrvatski stručnjak je preko svog Facebooka obznanio kako su s Brazilcem potpisali ugovor. Silva će prvi meč u novom timu odraditi već 6. listopada na KSW-u 45 u Londonu protiv još jednog bivšeg UFC-ovca Jamesa McSweeneyja.

Silva je, naime, uskočio umjesto ozlijeđenog Michala Andryszaka u posljednji trenutak.

Od kada je otišao iz UFC-a 2014. godine, Brazilac je odradio osam mečeva uz polovičan uspjeh. Posljednje se natjecao u ruskom ACB-u, gdje je ostvario 2 pobjede i 2 poraza.

McSweeney se osim u UFC-u, natjecao i u FFC-u, a trenutačno ima čak tri poraza za redom. U posljednjem nastupu je izgubio podijeljenom odlukom sudaca od Fernanda Rodrigueza Jr-a. U zadnjem meču u KSW-ovom kavezu je poražen od Karola Bedorfa (KSW 34) te mu očajnički treba pobjeda u Londonu.

Silva se dolaskom u UFD Gym priključio našim istaknutim borcima Robertu Soldiću i Antunu Račiću. Ukoliko ste blizu Duesseldofra, u srijedu 26. listopada preporučamo da navratite u dvoranu jer se tamo održava “KSW Media Day – Deutchland” na kojem ćete moći upoznati Silvu, Soldića i Erka Juna.

Takva šansa se ne propušta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI