Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
ŠOK I NEVJERICA! Teška ozljeda Mirka Filipovića, borilačka legenda hitno operirana! | Fight Site

ŠOK I NEVJERICA! Teška ozljeda Mirka Filipovića, borilačka legenda hitno operirana!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.05.2018 15:59h Autor:

Mirko Filipović

Kolege s portala Index.hr došli su do uistinu grozne i tužne vijesti, kako je Mirko Filipović doživio tešku ozljedu na treningu te je prisiljen na operaciju. Naravno, borba protiv Roya Nelsona, koja je u petak trebala predvoditi Bellator 200, istog trenutka je otkazana.

Informacije kažu kako je Mirko Filipović doživio jednu od najtežih sportskih ozljeda, odnosno kako su mu puknuli križni ligamenti lijevog koljena. Da bi stvar bila još gora, u pitanju je noga s kojom do sada nije imao problema kao što mu se događalo s desnom. Otpremljen je u bolnicu Sv. Katarina, gdje je odmah dogovorena hitna operacija.

Do ozljede je došlo tijekom udarca, u trenucima kada je Cro Cop težinu prebacio na lijevu nogu. Odjednom se čuo pucanj i Filipović je odmah znao o čemu je riječ, budući da je prije 15 godina istu ozljedu doživio na drugom koljenu. Naravno da je borba protiv Nelsona automatski otkazana, pošto je riječ o jednoj od najtežih sportskih ozljeda, od koje oporavak najčešće traje između šest mjeseci i godinu dana, no nekih su se oporavljali i do 18 mjeseci, poput bivšeg UFC prvaka, Dominicka Cruza.

43-godišnji Filipović je ipak uvjeren kako bi brza reakcija mogla dovesti do toga da se vrati treningu prije nego što prognoze to najčešće govore te je najavio kako će u prosincu odraditi svoju planiranu posljednju borbu u karijeri, odnosno na Rizinovom tradicionalnom eventu posljednjeg dana u godini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI