Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Smith vs. Ricetti na FFC-u 32: Meč koji će zaintrigirati ljubitelje grapplinga | Fight Site

Smith vs. Ricetti na FFC-u 32: Meč koji će zaintrigirati ljubitelje grapplinga

Vijesti iz regije 18.10.2018 14:34h Autor:

FFC32 Smith vs Ricetti

Ljubitelji grapplinga svakako će doći na svoje u meču koji će otvoriti FFC 32 ovog vikenda u Las Vegasu. U američkom duelu u lakoj kategoriji susrest će se Adam Smith (11-9-0) i Brandon Ricetti (8-2-0).

Ovo je iznimno zanimljiv match-up budući da se radi o dvojici iskusnih boraca sličnih stilova. S obzirom na hrvačko i BJJ iskustvo, obojica preferiraju borbu u parteru, no nije im strana ni borba na nogama i izmjena udaraca.
Ako pogledamo rezultate obojice, možemo uočiti obrazac koji se ponavlja u njihovim mečevima. A to je da vole odvesti borbu u parter i natjerati protivnika na tapkanje.
Smith je na predaju prisilio sedmoricu svojih protivnika, dok je Ricetti submissionom završio osmoricu, odnosno sve je dosadašnje pobjede ostvario isključivo prisiljavanjem na predaju. Ricettijeva “specijalka” svakako je RNC kojim je dovršio šest protivnika uglavnom unutar prve runde.
S druge strane, Smithovo najjače oružje je armbar kojim je ostvario pet pobjeda, a sve ih je ostvario također u prvoj rundi.

Smith i Ricetti će otvoriti program FFC-a 32 koji će se održati 19. listopada (u noći s petka na subotu po našem vremenu) u Fight Dome areni u Las Vegasu. Event će se sastojati isključivo od MMA mečeva, a doznat ćemo i tko će biti novi FFC prvak u teškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI