Službeno otvoren ultra moderni “Zagrebački boksački centar” (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.04.2018 14:55h Autor:

Zagrebački boksački centar (FOTO: Fight Site)

Danas je Zagreb konačno dobio ono što i zaslužuje. Na Zagrebačkom velesajmu, preciznije u Paviljonu 18, održana je svečanost povodom otvaranja modernog “Zagrebačkog boksačkog centra”.

Riječ je o jednom od najljepših hrvatskih sportskih objekata koji se prostire na više od 2300 m2, a njegovim postojanjem Zagreb i hrvatski boks dobili su idealno mjesto za pripreme i natjecanja boksača, ali ujedno i mjesto na kojem će se moći dodatno educirati svi boksački treneri. 

U moderno opremljeni prostor su uključene tribine za gledatelje, četiri ringa s pratećom opremom za trening, dvije svlačionice svaka s po pet tuševa, saunom i prostorom za zagrijavanje, ali i multimedijalna soba koja će prezentirati povijest zagrebačkog i hrvatskog boksa te pratiti aktualna događanja.

Današnjem svečanom otvaranju prisustvovala je čitava boksačka elita, uključujući izbornika Leonarda Pijetraja, proslavljenog hrvatskog boksača Željka Mavrovića, ali i aktivne borce poput Filipa Hrgovića, Hrvoja Sepa, Marka Miluna, Damira Plantića i Tonija Filipija koji će i sami moći koristi sve prednosti jednog ovakvog objekta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI