Službeno priopćeno iz UFC-a: "Cro Cop se vraća u oktogon kako bi pokušao uhvatiti UFC slavu!"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 11:01h Autor:

Screenshot

I službene stranice UFC-a (UFC.com) su potvrdile povratak Mirka Filipovića u elitnu promociju. Pod naslovom "Cro Cop se vraća u oktogon" objavljeno je službeno priopćenje u kojem stoji:

"Nakon tri godine od posljednjeg pojavljivanja u UFC-u, Mirko Cro Cop, jedan od najvećih MMA teškaša svih vremena, se vraća još jednom u oktogon kako bi pokušao uhvatiti UFC slavu.

Vijest je postala službena u utorak.

Razorni udarač, koji je postao poznat zbog svog lijevog high kicka u glavu, Cro Cop je bio zvijezda u K-1 i Prideu prije dolaska u UFC 2007. godine. Iako nije uspio stići do prilike za titulu u 10 borbi koliko je odradio, nakon 3-1 izvan promocije u periodu od 2012-2014, 40-godišnji Hrvat je spreman pokušati još jednom u elitnoj MMA promociji.

Za sada se ne zna niti datum niti prvi protivnik Filipovića nakon povratka. Ostanite s nama jer ćemo tu objaviti daljnje informacije."

Dakako, uz priopćenje valja naglasiti da je na službenim stranicama UFC-a ponovno osvanuo Cro Copov profil među samo 20 teškaša koliko ima u elitnoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI