Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sljedećeg vikenda državno prvenstvo u Kendu | Fight Site

Sljedećeg vikenda državno prvenstvo u Kendu

Vijesti iz regije 29.11.2016 09:54h Autor:

Screenshot

Hrvatski kendo savez u suradnji s Kendo klubovima Rijeka i Yuuki – Pula, u subotu 3. 12. 2016. g., organizira VI. državno kendo prvenstvo koje će biti održano u Puli, u sportskoj dvorani Osnovne škole Veli Vrh, na adresi J. Zahtile 1.

Predviđena su natjecanja u individualnim kategorijama juniora, žena, kyu-a (učenička zvanja) i dan-ova (majstorska zvanja) te timski dio natjecanja. Prema programu događanja ceremonija otvaranja  predviđena je u 10:00, a podjela medalja po završetku natjecanja svih kategorija, vjerojatno oko 17:30 sati.

Pozivamo Vas da najavite ovaj događaj u vašem mediju te ga popratite prilogom na dan događanja ili nakon prvenstva s objavom rezultata.  Nadam se da ćete se odazvati ovom pozivu i široj javnosti prenijeti informacije o ovom događaju, obogatiti svoj program i sudjelovati u promociji ovog zanimljivog i uzbudljivog borilačkog sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI