Slijedi li Cro Copu Bellator?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.12.2014 19:36h Autor:

Mirko Filipović

Nedavno je Mirko Filipović komentirao kako je obavio prve razgovore s jednom velikom organizacijom. Sve se više čini kako bi to mogao biti Bellator, posebno nakon što je predsjednik te organizacije, Scott Coker, prisustvovao današnjoj borbi u Japanu.

Današnja impresivna pobjeda nad Satoshiem Ishiijem, koji je sve samo ne bezazlen protivnik, pokazala je da u Mirku Filipoviću još ima dinamita za velike borbe. Posebno je impresivan bio način na koji je Filipović slavio te su se fanovi zaželjeli gledati još takvih predstava.

To se sigurno svidjelo i predsjedniku Bellatora, Scottu Cokeru, koji je sam event promatrao iz prvih redova. Budući da je Cro Cop spomenuo kako je u pregovorima s jednom elitnom organizacijom, a poznato je i kako Coker radi velike promjene unutar organizacije, da se pretpostaviti kako bi Mirko uskoro mogao naći svoje mjesto unutar Bellatovog kružnog kaveza.

Kad bi tamo došao, stigao bi među vrlo impresivno društvo. Na prvom mjestu tu su sigurno ruski teškaši Vitali Minakov i Aleksander Volkov, no i Bugar Blagoi Ivanov. Ivanov je inače čovjek koji je prekinuo veliku pobjedničku seriju Fedora Emelianenka u sambo natjecanjima, a MMA skor mu je 10-1-1, s tim da je prvi poraz doživio nedavno, upravo od Volkova. Na Bellatorovom rosteru nalaze se još neka poznata imena kao što su Bobby Lashley, James Thompson, Lavar Johnson, no i Cheick Kongo. Mnogi već maštaju o revanš borbi Cro Copa i poznatog Francuza.

Hoće li Mirko Filipović uistinu postati član Bellatora, odnosno jesu li oni ta organizacija, sigurno ćemo saznati unutar par dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI