Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Slavni trener Filipa Hrgovića otkrio na čemu su najviše radili u posljednja dva mjeseca: “On bez sumnje može postati najbolji teškaš na svijetu” | Fight Site

Slavni trener Filipa Hrgovića otkrio na čemu su najviše radili u posljednja dva mjeseca: “On bez sumnje može postati najbolji teškaš na svijetu”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 18:17h Autor:

Filip Hrgović

Jedan od najvećih boksačkih stručnjaka i trener čiji rad govori sam za sebe, Kubanac Pedro Diaz, definitivno je veliko pojačanje timu Filipa Hrgovića.

Čovjek koji je trenirao niz svjetskih prvaka, poput Portorikanca Miguela Cotta, bivšeg WBO i WBA prvaka, Kubanca Guillerma Rigondeauxa i WBC prvaka Grigorija Drozda iz Rusije, prije dva mjeseca priključen je ekipi najboljeg hrvatskog boksača.

U danu koji bi Filipu mogao pobjedom nad Amirom Mansourom donijeti WBC-ov interkontinentalni pojas, Diaz je porazgovarao sa Sportskim novostima i otkrio na čemu je to točno radio s hrvatskim teškašem.

“Da ne idem u detalje, trebali smo ojačati neke tehničke vještine i poboljšati Hrgovićevo držanje i kretanje u ringu. Radili smo u biti na svim aspektima boksa – od tehničkih do mentalnih, pa do vježbi snage prije nego smo se upustili u bilo kakve specifične vježbe. Prvi dio bio je više usredotočen na procjenu njegova potencijala, a sada radimo na detaljima”, izjavio je Diaz.

Što se tiče ‘Hrge’, tu nema brige – on definitivno posjeduje sve što mu treba za veliki uspjeh.

“Filip je istinski prvak, opsjednut je sportom, vrlo brzo prihvaća stvari i slijedi savjete. Ima savršene predispozicije za otići daleko. Bez sumnje posjeduje savršenu kombinaciju moći, agilnosti i inteligencije da postane najbolji teškaš na svijetu”, dodao je slavni trener pa ukratko najavio večerašnji meč u zagrebačkoj Areni:

“Možete očekivati veliku borbu. Budite ponosni jer Filip je velik boksač, silan radnik, discipliniran.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI