Slavni NFL igrač fotografirao Stipu Miočića (VIDEO)

Vijesti iz regije 20.01.2015 14:30h Autor:

Photo by Tony Mandarich (mandarichmodels.com)

Tony Mandarich je bivša NFL zvijezda hrvatskih korijena. Stipe Miočić je UFC-ov "contender" u teškoj diviziji hrvatske krvi i američke putovnice. Vjerojatno mislite da poveznice osim one očite nema između ovog dvojca. No, prevarili bi se…

> Stipe Miočić ekskluzivno za Fight Site: Mirko je "čudovište", a samo je pitanje vremena kad će UFC doći u Hrvatsku!

Mandarich je za one koji prate američki nogomet izuzetno poznato lice te je 1989. kao drugi "pick" drafta otišao u slavne Green Bay Packerse. Iste godine je proglašen najvećom nadom NFL lige, no nažalost karijera mu nije bila tako uspješna kako se očekivalo. Brojni problemi s ozljedama, ali i ovisnošću su ga gurnuli na marginu ovog sporta. Konačni kraj karijere se dogodio 1998., a od tada je objavio jednu vrlo kontroverznu knjigu, radio je kao NFL TV komentator, a pod zadnje se profesionalno bavi fotografijom. Upravo je to poveznica s našim borcem jer su ovih dana odradili odlično foto snimanje.

Radi li se tek o kratkotrajnoj suradnji i kada će izaći konačne fotogrfije, za sada se ne zna. Kako je bilo na snimanju pogledajte u YouTube videu, a konačne "fotke" možete vidjeti na Tonijevoj SLUŽBENOJ STRANICI!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI