Sklopljena suradnja Final Fighta i Proteini.si!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.03.2014 16:50h Autor:

Proteini.si

Vodeća regionalna i jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih borilačkih promocija u Europi, Final Fight Championship je prošlog tjedna potpisala sponzorski ugovor o suradnji s vodećim slovenskim i istaknutim regionalnim brendom u području sportske prehrane, dodataka sportskoj prehrani, proizvoda za mršavljenje te proizvoda za zdrav i sportski način života – Proteini.si. 

Uvjeti suradnje za sada nisu poznati, no Fight Site saznaje da će Proteini.si biti jedan od glavnih sponzora FFC-a u tekućoj sezoni koja će obuhvatiti desetak eventa u Hrvatskoj i Europi. Prvi takav na rasporedu je već u Osijeku, ovog petka 4.4., kada ćemo pratiti FFC 11 s Igorom Jurkovićem, Stipom Bekavcem i Eddijem Sanchezom u glavnim ulogama. FFC u Osijeku se savršeno poklopio s otvaranjem nove moderne trgovine Proteini.si čije će se svečano otvorenje održati ovog vikenda upravo u tom gradu.

"Proteini.si su poznat i vrlo istaknut brand koji je krenuo iz Slovenije, a sada sigurno osvaja čitavu regiju. Uvjeren sam da će suradnja s Final Fightom biti duga i plodonosna te naravno na obostrano zadovoljstvo. Zbog toga smo zadovoljni zbog potpisa ovog ugovora koji će sigurni smo pridonijeti razvoju borilačkog sporta i profesionalne borilačke scene u državama regije, ali i čitavoj Europi", izjavio je povodom potpisa ugovora vlasnik i predsjednik FFC-a, gospodin Orsat Zovko.

Više o firmi Proteini.si…

PROTEINI.SI je najpoznatiji brend u području sportske prehrane, dodataka sportskoj prehrani, proizvoda za mršavljenje te proizvoda za zdrav i sportski način života. Online trgovina Proteini.si nudi najveći izbor proizvoda i za sportaše, ali i za one koji se sportom bave rekreativno, a svjesni su važnosti zdrave i uravnotežene prehrane. Svojim kupcima nudimo kvalitetne dodatke sportskoj prehrani i to od proizvođača kao što su Oylmpus, NUTREND, USN, Pro-10, Ironmaxx, kao i proizovde Walden Farmsa koji gotovo ne sadrže kalorije. Na svojim Internet stranicama nudimo još toga uključujući i sadržaj s kojim želimo sportsku prehranu približiti i predstaviti široj javnosti. Uz zdrave recepte, video treninge te savjete za zdrav način života i kvalitetno vježbanje želimo podići svijest o važnosti zdravlja i sportskog načina života.

Poznati smo po tome što imamo najjaču Facebook stranicu u Sloveniji s preko 225 tisuća obožavatelja i zato o nama više saznajte na našoj Facebook stranici Proteini.si.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI