Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sjajni Slovenac brani WBO titulu europskog prvaka | Fight Site

Sjajni Slovenac brani WBO titulu europskog prvaka

Vijesti iz regije 25.08.2012 14:00h Autor:

Denis Simčič

Za otprilike dva tjedna u ringu će se ponovno naći jedan od najboljih slovenskih boksača Denis Simčič kako bi obranio svoju WBO titulu europskog prvaka.

Denis Simčić, koji je suborac najboljeg slovenskog boksača Dejana Zaveca u njemačkom klubu SES Boxing u Magdeburgu, ponovno početkom idućeg mjeseca ulazi u ring.

7. rujna branit će svoju WBO titulu europskog prvaka koju je osvojio u Mariboru pobjedom protiv Fatjona Muratija zahvaljujući jednoglasnoj sudačkoj odluci nakon odrađenih svih 12 rundi. Protivnik će mu ovog puta biti francuski borac Hakim Chiou koji je u karijeri ostvario skor 24-2-1. Meč će biti održan u Mülheimu koji se nalazi blizu Düsseldorfa u Njemačkoj.

Tijekom svoje čak devetogodišnje karijere profesionalnog boksača Simčič je ubilježio 28 pobjeda, od toga polovicom nokautom, a poražen je samo jednom u karijeri. Od njega je tom prilikom bolji bio Vyacheslav Uzelkov prije četiri godine u Ukrajini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI