Sjajni Clyde Brunswijk potpisao ugovor s FFC promocijom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.10.2018 15:07h Autor:

Orsat Zovko i Clyde Brunswijk

Novi član Final Fight Championshipa od jučer je Clyde Brunswijk, jedan od ponajboljih poluteškaša svijeta u ovom trenutku.

Ovaj 25-godišnji Nizozemac jedan je najatraktivnijih kickboksača svijeta u ovom trenutku, ali i najvećih potencijala. Posebno je napredovao u posljednje dvije godine i njegov trenutni profesionalni omjer iznosi 40 pobjeda i šest poraza. Jedan od tih poraza doživio je u svom do sada jedinom nastupu u FFC-u. To se dogodilo u prosincu 2016. godine, kada se u zagrebačkoj Areni borio protiv Andya Vrtačića za titulu srednje kategorije. Tada je poražen sudačkom odlukom, čime je Vrtačić uzeo naslov prvaka.

U međuvremenu je Brunswijk postao poluteškaš te je nanizao vrlo vrijedne pobjede. Predsjednik FFC-a, Orsat Zovko, iznio je zadovoljstvo što je ovaj momak iz Surinama ponovno dio FFC-a, ovog puta s pravim ugovorom. Potpisao je vjernost na godinu dana, a njegov debitantski nastup će uskoro uslijediti. Trenutno se spominje siječanj iduće godine.

FFC ovog vikenda nema event u Fight Domeu, nakon čega bi trebala uslijediti tri u nizu i to bi onda trebalo biti to za 2018. godinu te bi se borilačke manifestacije u Fight Domeu trebale nastaviti odmah početkom 2019. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI