Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sjajne vijesti: U listopadu i prosincu dva “Bilić-Erić Fight Night-a”! | Fight Site

Sjajne vijesti: U listopadu i prosincu dva “Bilić-Erić Fight Night-a”!

Vijesti iz regije 13.04.2016 15:15h Autor:

Bilić-Erić Fight Night 7

Nakon gotovo tri godine pauze ponovno ćemo vidjeti borilački event iz serije “Bilić-Erić Fight Night”. Naime, početkom listopada će se održati osmo po redu izdanje tradicionalne noći borbi koje su ušle u anale borilačke scene u Hrvatskoj i na kojima su se etablirali mnogi danas vrlo poznati hrvatski borci.

8. Bilić-Erić Fight Night će se održati u Rijeci, a prema informacijama koje smo dobili od organizatora, uslijedit će i deveto izdanje i to dva mjeseca kasnije, odnosno u prosincu 2016. Priredba koja će uslijediti će se održati u zagrebačkom klubu Green Gold koji je ugostio i posljednje izdanje.

Kao što je to bio i slučaj do sada, na priredbi ćemo vidjeti dvoboje u MMA i kick boksing konkurenciji. Već sada se zna da ćemo vidjeti povratak Zorana Majkića koji je pauzirao još od meča protiv Jasona Wilnisa na FFC-u u Zadru 2013. godine. Svoj nastup je potvrdio iskusni FFC-ovac Ivan “Grozni” Stanić, a prema najavama organizatora trebali bi nastupiti i debitanti Tomislav Prpić i Danijel Gvero.

Od većih imena u MMA konkurenciji već sada se zna da ćemo vidjeti jednog od njaboljih FFC boraca u velter kategoriji Ivana “Braveheart” Gluhaka.

Organizatori najavljuju da će se više informacija o borcima, mečevima i kako do ulaznica, moći saznati u narednim tjednima. Fight Site će kao i do sada medijski pratiti obje priredbe!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI