Simonič: Jedva čekam meč protiv Selmanija, a nadam se i revanšu protiv Ricca!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.12.2013 15:04h Autor:

Rodriguez VS Simonič

Tomaž Simonič ovog će tjedna u FFC-u u Skoplju odraditi svoj drugi nastup za tu organizaciju, a sad ga čeka meč protiv Gzima Selmanija koji se nedavno borio protiv Ante Delije.

Radi se o albanskom borcu koji živi i trenira u Nizozemskoj, a i on i Simonič već su se okušali u FFC-ovom ringu. Oboje su nastupili u Osijeku prije nešto više od pola godine i tom prilikom su poraženi.

Simonič je nastupio u glavnom meču večeri protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Ricca Rodrigueza te je na kraju morao priznati poraz unatoč tome što je prilično solidno otvorio borbu.

"Sad jurišam na pobjedu u FFC-u, a trebao sam nastupiti i u Ljubljani prije mjesec dana. Pristao sam na meč samo dan prije borbe, ali skoro odmah nakon toga sam nažalost doživio prometnu nesreću u kojoj sam zadobio par sitnih ozljeda pa ipak nisam mogao nastupiti. Sad jedva čekam da se ponovno nađem u FFC-ovom ringu", rekao je Tomaž.

"Neću skrivati koja mi je taktika, mislim da to ni nije neka posebno velika tajna. Forsirat ću borbu na nogama, želja mi je što više koristiti boksačku tehničku i nadam se da ću uspjeti protivnika kondicijski izmoriti s obzirom na to da je teži od mene, pa ne vjerujem da će imati 'gasa' koliko i ja", otkrio je Simonič.

"Vjerujem da mogu do pobjede, to je i moj cilj, a nakon toga ću nastaviti naporno trenirati, još više se posvetiti parteru i nadam se da ću dobiti poziv i idući put da nastupim na FFC-u koji je već najavljen za 2014. godinu u Ljubljani."

Tomaž ne taji s kime bi se volio još jednom naći u ringu… "Ako ikad bude postojala mogućnost, moja velika želja je revanš protiv Ricca Rodrigueza i to da odradim prije njega prave pripreme. U tom slučaju neće me tako lako dobiti kao u Osijeku", poručio je slovenski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI