Silva prijeti Cro Copu: Vidimo se u Tokiju pa mi u lice reci što imaš! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 14:50h Autor:

Wanderlei Silva

Mirko Filipoivć i Wanderlei Silva su nastavili rat riječima.

Brazilac je Cro Copu otkazao borbu 29. prosinca na Rizinovom Grand Prixu u Japanu što je razljutilo Filipovića koji ga je zatim počeo nazivati kukavicom. Silva je objasnio da mu doktori zbog ozljede nisu izdali licencu zbog čega je borba prebačena za iduću godinu, ali je Cro Copu poslao poruku iz Dublina:

“Kad je u mojoj blizini onda mi govori da sam najbolji na svijetu, da sam legenda, a u kameru priča drugačije. Sad se vraćam u Brazil, ali na Staru godinu ću biti u Japanu i onda ćeš imati priliku da mi kažeš sve što želiš licem u lice”, rekao je Silva za Submission Radio.

Rizin Fighting Federation je najavio da će se dvojac obračunati tokom 2017. Wanderlei je također potvrdio da unatoč otkazivanju želi treću borbu s Hrvatom.

“Naravno, naravno. Ali za borbu s njim želim biti sto posto spreman. Ne želim se boriti s takvim čovjekom ako sam na pedeset posto svoje snage.”

Što se tiče Cro Copove eventualne mirovine nakon Grand Prixa, Silva vjeruje da će hrvatski borac ostati aktivan još neko vrijeme.

“Borit će se sigurno. Presnažan je. Dobro se borio u posljednjem nastupu, prisilio je na predaju čvrstog tipa. Borit će se još nekoliko godina.”

Trilogija između Pride legendi će tako morati još pričekati, a u međuvremenu Filipović još uvijek nije siguran tko će mu biti protivnik u četvrtfinalu turnira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI