Shkodran Veseli: Imam kvalitetu za uspjeti u Americi, to ću 12. listopada i dokazati

Vijesti iz regije 02.10.2018 15:38h Autor:

Shkodran Veseli

Jedna od glavnih zvijezda prvog FFC eventa u Las Vegasu je Shkodran Veseli. “Albanian Warrior” ide u svoj drugi pokušaj osvajanja FFC titule velter kategorije, a uvjeren je kako mu ona ovog puta ne može pobjeći.

Veseli će u Las Vegasu upisati svoj novi FFC nastup, a 28-godišnji Albanac uvjeren je kako mu FFC pojas ovoga puta neće pobjeći, odnosno da će završiti oko njegovog pasa.

“Za svaku borbu pripremam se mentalno i fizički te sam uvijek maksimalno spreman. Imam iskustvo borbi protiv najboljih na svijetu i već sam nokautirao borce koji su nastupali u Gloryu i UFC-u. Francois Ambang nije netko tko me može uplašiti i nema šanse da on odnese moje zlato”, rekao je Veseli, koji je do sada slavio u pet od svojih šest FFC nastupa.

Za pojas do 77 kilograma boriti će se protiv Francoisa Ambanga. FFC je njegovog protivnika doveo kao vrlo iskusnog borca, koji će čak možda u startu biti favorit, ali Veseli ima rješenje za zaustaviti ga u onome što ovaj radi najbolje.

“On je snažan i čvrst borac koji voli kretati se naprijed i raditi pritisak. Imam neke svoje tipične kombinacije gdje voli završavati kickom, ali ja mu ne namjeravam dozvoliti da igra svoju igru.”

Za njega je ovo drugi napad na FFC titulu, a u prvom pokušaju zaustavio ga je Eyevan Danenberg, danas jedan od najboljih boraca svijeta u toj kategoriji i potencijalni Glory izazivač. Shkodran na tu prvu priliku gledao kao na dobru školu.

“Iz tog meča sam naučio dvije stvari. Prva je da se ne smijem boriti ako sam bolestan, a druga da ne smijem dozvoliti protivniku previše aktivnosti. Znam da imam potencijala potvrditi svoju vrijednost u Americi i pokazati ću 12. listopada kako sam kompletan borac u svakom smislu.”

Činjenica da će Veseli nastupiti na prvom eventu koji FFC organizira u Fight Domeu samo je dokaz koliko mu vjeruju i koliko očekuju od njega. On je uvjeren kako će to povjerenje opravdati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI