SFL u velikoj krizi: Reljiću otkazan meč u Indiji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.11.2012 20:17h Autor:

Goran Reljić

Goran Reljić trebao je ovog petka odraditi svoj prvi meč u indijskoj MMA organizaciji Super Fight League, no organizator mu je odlučio otkazati nastup.

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Goran Reljić, još je prije nekoliko mjeseci ugovorio suradnju s tada vrlo perspektivnom indijskom organizacijom Super Fight League, no u međuvremenu je došlo do velikih promjena.

Čelno mjesto SFL-a iz nepoznatih je razloga napustio predsjednik Ken Pavia, a organizacija je na čekanje stavila sve svoje međunarodne zvijezde. U posljednje vrijeme na priredbama im nastupaju gotovo isključivo domaći i regionalni borci, a ovog petka u glavnom meču večeri trebao je nastupiti naš Goran Reljić protiv Ukrajinca Klepikova.

No, Reljić je uklonjen sa službene Internet stranice gdje je objavljen popis borbi, a ne radi se o nikakvoj grešci ili nesporazumu. "Meč ovog vikenda mi je otkazan, ima određenih problema. Rekli su mi da bih se mogao boriti 30. studenog, a u slučaju da ni tada ne dođe do borbe mogao bih raskinuti ugovor", otkrio je Reljić kakva je situacija u kratkom razgovoru za Fight Site.

Nadamo se da ipak do onog najgoreg raspleta neće doći i da će Indijci uspjeti otkloniti određene probleme, koji su najvjerojatnije financijske naravi, te da će Goran dobiti priliku ući u njihov kavez kako bi pokušao upisati četvrtu pobjedu u nizu nakon napuštanja UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI