Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
SFL: Bili bismo oduševljeni kad bi imali legendarnog Cro Copa! | Fight Site

SFL: Bili bismo oduševljeni kad bi imali legendarnog Cro Copa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.08.2012 16:47h Autor:

Mirko

Super Fight League sanja o danu kad će Cro Cop nastupiti na njihovoj priredbi. Jedini je to zaključak koji se može donijeti nakon što smo saznali kakvo je razmišljanje njihova čelnika o potencijalnom angažmanu hrvatske legende borilačkog sporta.

Mirko Filipović ranije ovog tjedna u kratkom razgovoru za najprodavaniji dnevni list na američkom tržištu, USA Today, izjavio je da bi se vrlo rado vratio u MMA, čak i da je već postojala mogućnost da se to realizira tijekom rujna ove godine.

Njegovi fanovi diljem svijeta bili su gotovo jednoglasni u procjeni da to baš i nije najpametnija ideja, da bi ga puno radije i dalje gledali u ringu po K-1 pravilima. No, Cro Cop je definitivno još uvijek velika zvijezda i odluči li se na povratak u MMA vode, nema sumnje da će mnogi promotori biti zainteresirani za njegov angažman.

Super Fight League jedna je od trenutno najeksponiranijih MMA organizacija nakon UFC-a i Bellatora te su već ranije tijekom ove godine najavili da imaju prilično velike planove za razvoj. Mnogi upravo u njima, uz One FC, vide snagu da jedini koliko-toliko pokušavaju parirati Zuffi i njihovim organizacijama.

Ken Pavia, čelni čovjek SFL-a, vrlo bi rado u svoje redove doveo trećeg Hrvata. Podsjetimo, u SFL-u je već nastupao Zelg Galešić, koji je ugovorno vezan ipak uz Bellator, no ugovor nije ekskluzivne naravi, a nedavno je sa SFL-om ugovor potpisao i naš Goran Reljić.

U SFL-u uopće ne dvoje kada treba donijeti odluku žele li Cro Copa ili ne. "Bili bismo vrlo zainteresirani za angažman Mirka ukoliko bi to bilo moguće, oduševio bi nas njegov dolazak. On je legenda ovog sporta i njegovo ime na fight cardu donijelo bi nam veliku međunarodnu pažnju", rekao je Pavia ekskluzivno za Fight Site.

 Zoran Zdelar
zoran.zdelar@gmail.com

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI