Šestorica na Cro Copa! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.04.2018 10:58h Autor:

Mirko Filipović

Izuzetno napeta situacija dolazi nam iz Cro Copove trening dvorane, u obliku fotografije. Iz nje saznajemo da je potrebno šest ljudi da bi se Mirka Filipovića na nešto prisililo, no niti ovima nije baš bilo lako.

No, bez brige, nije bilo nikakve fizičke sile koja bi mogla uzrokovati ozljedu ili nešto što bi spriječilo Cro Copov nastup 25. svibnja u Londonu, gdje ga čeka revanš protiv Roya Nelsona na Bellator 200 eventu. Sve je samo još jedna u nizu šala koje dolaze iz vjerojatno najpozitivnije nabijene borilačke dvorane u ovom dijelu Europe.

Upravo takva je i fotografija podijeljena na Facebook profilu Stipe Drviša i Instagram profilu Ante Delija. Na njoj vidimo Drviša, Deliju i Sašu Milinkovića gdje pridržavaju Cro Copa na podu, dok su tu još Darko Stošić, Satoshi Ishii i Kristijan Pejša. Opis slike postavio je Drviš, koji je napisao: “Nije se želio slikati s ekipom pa smo ga dozvali silom.”

Ovo su ujedno zajedničke pripreme nekoliko boraca. Mirko Filipović sprema se za meč 25. svibnja u Bellatora, Ante Delija će u Rizin dva tjedna ranije, dok Darka Stošića čeka UFC debi nastup, 22. srpnja u Hamburgu, protiv Jeremya Kimballa. Nije isključeno niti da preostala ekipa sa slika, osim naravno Drviša, u skorije vrijeme ugovori neki novi nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI