Sep: U FFC-u je bilo savršeno, žao mi je da protivnik nije bio hrabriji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2017 10:51h Autor:

Photo: Milan Krušič (FFC)

“Fantastičan je osjećaj ponovno se naći u ringu nakon osam mjeseci stanke. Uživao sam u svakom trenutku svog premijernog profesionalnog meča. Sad sam siguran da sam na dobrom putu i da su predamnom lijepi sportski trenuci”, rekao je novopečeni hrvatski profesionalac Hrvoje Sep nakon subotnjeg nastupa u Ljubljani na FFC-u 29.

Sep je krenuo žestoko od prve sekunde i brzo je suparnika natjerao na defenzivu. Nakon 40-ak sekundi odličnim desnim krošeom natjerao je Petrovića na uzmak. Činilo se da mu treba samo malo predaha, no Sepov suparnik ostao je na koljenima dok sudac nije izbrojao do 10.

“Žao mi je što moj suparnik nije pokazao više hrabrosti. Znam da nije imao dovoljno vremena za adekvatne pripreme, ali siguran sam da je mogao izdržati barem rundu ili dvije. Iako je borba bila vrlo kratka, nadam se da su moji navijači zadovoljni”, rekao je Sep o Petroviću koji je pristao nastupiti u Tivoliju umjesto ozlijeđenog Siniše Kondića.

Zagrepčanin slavonskih korijena dobro se snašao u društvu profesionalaca slobodne borbe i kick-boxinga koji su redovno na programu Final Fight Championshipa, pa je izvjesno da ovo nije njegov posljednji nastup pod okriljem najbolje i najveće hrvatske borilačke promocije.

“U Ljubljani je sve savršeno funkcioniralo, priredba je bila vrhunski organizirana. Bit će mi drago nastaviti suradnju s promotorom Orsatom Zovkom i njegovim FFC-om, no strateške odluke prepuštam svome menadžeru i treneru Leonardu Pijetraju”, naglasio je Sep.

Sljedeći Sepov nastup može se očekivati u lipnju u Francuskoj, a krajem godine u planu su mečevi u SAD-u u Australiji. S obzirom na njegovo dosadašnje iskustvo, 70-ak amaterskih mečeva i 30 nastupa u Svjetskoj boksačkoj seriji (WSB), Hrvoje bi ubrzo mogao boksati i mečeve od osam rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI