Sep: Svaka borilačka dvorana je dobitak!

Vijesti iz regije 02.09.2015 14:00h Autor:

Photo: 4allGym

U Zagrebu je u utorak navečer otvorena nova borilačka dvorana imena "4all gym" smještena u prostoru bivše Ciglane Zagreb na Črnomercu. Među uzvanicima bili su borci Mirko Filipović i Hrvoje Sep, ali i rukometaši Flip Ivić i Josip Mandalinić  te vaterpolist Fran Paškvalin, piše Večernji list.

"Svojedobno sam trenirao karate pa sam ostao ljubitelj borilačkih sportova. Jako cijenim ono što radi Mirko Filipović pa sam s guštom došao vidjeti kako izgleda jedna dobro opremljena borilačka dvorana", kazao je vratar hrvatske rukometne reprezentacije Filip Ivić.

"Ja jesam boksač, ali sam ljubitelj svih ostalih borilačkih sportova i kao  čovjek iz borilačkog miljea pozdravljam otvaranje svakog novog prostora u kojem se mogu trenirati borilačka umijeća. Svaka nova borilačka dvorana je dobitak jer što je više mladih u dvorani, to  bolje po naše društvo", dodao je brončani europski poluteškaš Hrvoje Sep.

Na 650 četvornih metara odvijat će se treninzi iz slobodne borbe, kikboksa, brazilske  jiu-jitse, rekreativnog boksa, juda (za djecu) i hrvanja, a rekreativcima i rekreativkama bit će ponuđeni i programi iz aerobika, plesa, pilatesa, klasičnog fitnesa, a "4all gym" će imati i instruktora famoznog "insanityja", jednog od najzahtjevnijih fitnes-programa na tržištu.

Baš u taj prostor, prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Las Vegasu, uselila su se braća Žugaj sa svojim hrvačkim klubom, a tu će svoje treninge održavati  i Ultimate fight klub Novi Zagreb te kik-boks klub Vrapče – stoji u članku Večernjeg lista.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI