Sep pred dogovorom za meč u dalekoj Australiji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.07.2017 12:16h Autor:

Screenshot

Hrvatski boksački reprezentativac Hrvoje Sep je na svom službenom Facebooku zaintrigirao borilačku javnost posljednjom objavom kojoj najavljuje nastup u dalekoj Australiji.

Podsdsjećamo, Sep je u profesionalnom ringu debitirao u travnju (FFC u Ljubljani), da bi zatim u lipnju odradio dvoboj u Parizu skupivši tako dvije profi pobjede u kratkom vremenskom periodu. Protekla dva tjedna je proveo u dalekom Montrealu gdje je sudjelovao u pripremnom kampu sjajnog ruskog profesionalca Arthura Baterbieva te postojala mogućnost nastupa i u sklopu tog kampa.

Povratkom u Zagreb njega i njegovog trenera Leonarda Pijetraja, dvojac se očito okrenuo dogovoru za dvoboju u drugoj dalekoj destinaciji – Australiji.

“Kad nam u goste dođe Bob Mirović, znači da su pripreme za moj meč u Australiji ušle u ozbiljnu fazu”, napisao je Sep uz fotografiju na kojoj se nalazi zajedno s Mirovićem i Pijetrajem.

Mirović je poznati boksački veteran koji je u profesionalnoj karijeri, koja traje još od daleke 1987. sakupio 31. pobjedu i 25. poraza u profesionalnom ringu, a u nekoliko navrata je bio profesionalni prvak Australije u teškoj kategoriji. Iako mu je već 51. godina, Mitrović je i dalje aktivan u profesionalnom ringu, a zadnji nastup je odradio u ožujku ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI