Sep: Gotovo je, najkasnije sljedeći tjedan sam boksački profesionalac!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.09.2016 12:03h Autor:

Hrvoje Sep (Facebook)

“Ja legenda? Možda jednoga dana ću i to doseći. Imao sam mnogo pobjeda u mnogo mečeva u amaterskoj konkurenciji, europskim i svjetskim prvenstvima. No, smatram da nije još to – ono pravo! Osjećam da sam dužan sebi mnogo više, dužan sam svojim navijačima, svojim prijateljima, obitelji…”, izjavio je vrlo skromni hrvatski boksački olimpijac Hrvoje Sep koji se odmah po povratku iz Rio de Janeira bacio na treniranje.

U intervjuu za Glas Slavonije, Sep je otkrio da definitivno ide u profesionalce. Amaterska karijera je za ovog hrvatskog udarača završila.

“Ovih dana, najkasnije sljedeći tjedan, potpisat ću ugovor s kojim ulazim u profesionalce. Gotovo je, ja ulazim u te vode. Najvjerojatnije će to biti Njemačka i ugovor s jednim promotorom koji je najjači u Europi. S njim sam u pregovorima već nekoliko mjeseci i vjerujem da će pregovori uspješno završiti”, dodao je Sep.

Iako godinama trenira u zagrebačkoj Dubravi u boksačkom klubu Leonardo, Hrvoje je vrlo ponosni Slavonac.

“Ponosan sam što sam iz Vrbanje. Ponosan sam na svoju obitelj i na to kako me je odgojila. Na sve moje prijatelje i suseljane i uvijek ću se vraćati ovamo. Ja volim da Vrbanja napreduje, jer hrvatsko selo je bitno. Pokrenuo sam inicijativu i na pragu sam poslovne suradnje na relaciji Zagreb – Vrbanja. Želim poticati ovo selo da bude što više posla i da ljudi ostanu u selu. Sve ove ljude znam cijeli život. Prošao sam mnoge zemlje – Argentinu, Meksiko, Kinu, Rusiju, nedavno i Brazil, ali ovdje gdje sam odrastao, tu su mi posebni osjećaji. To ne mogu izbaciti iz sebe niti želim”, zaključuje sjajni sportaš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI