Senzacija: Zločesti dečko Paul "Semtex" Daley potpisao za FFC!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.12.2013 13:18h Autor:

Paul Daley potpisao za FFC

Final Fight Championship promocija je ponosna objaviti da je bivši UFC "contender" u velter kategoriji, Paul "Semtex" Daley, novi član Final Fight rostera.

Borac iz Londona koji ima gotovo 70 profesionalnih dvoboja je potpisao ugovor na tri borbe s popularnom europskom promocijom. Očekuje se da bi Daley trebao debitirati u prvoj četvrtini 2014. godine. Daley će se natjecati u kick boks konkurenciji, no nije isključeno da će dvije strane proširiti ugovor i na MMA mečeve.

Predsjednik FFC-a Orsat Zovko je komentirao svoju novu akviziciju.

"Nakon Cro Copa, Ricca Rodriggueza, Eddieja Sancheza i Jamesa McSweeneyja, potpisali smo još jednu super zvijezdu koja se borila u UFC-u. Sljedeće godine ćete svjedočiti ekspanziju FFC-a na druga europska tržišta, ali i na zemlje Bliskog Istoka, stoga imamo mnogo planova za Daleyja. U ovom trenutku pregovaramo oko ugovora s još dvije velike MMA zvijezde i ako to uspije, vjerujem da smo na pravom tragu za iduću FFC sezonu", poručio je Zovko i dodao:

"Paul Daley je vrlo talentiran borac koji bi ostvario i puno uspješniju karijeru da nije imao neke probleme sa svojim karakterom. Ali mi od početka imamo vrlo iskren i dobar odnos pa smatram da neće biti nikakvih problema. FFC će se potruditi da Daleyjevu karijeru u ovom trenutku ponvno digne na prave staze te vjerujem da će upravo Final Fight biti njegova odskočna daska za povratak tamo gdje sigurno pripada – u neku od samog vrha svjetskih promocija."

Sam Paul Daley je također komentirao potpis ugovora:

"Vrlo sam uzbuđen jer je potpis za FFC ponovno rođenje moje karijere, a siguran sam da ću  pružiti vrlo uzbudljive mečeve u kick boksu. Siguran sam i da će tijekom ovih 12 mjeseci moj odnos s FFC-om rasti i da ćete me gledati i u MMA mečevima u istoj promociji", izjavio je Daley.

Uskoro više detalja o jednoj od najvećih FFC akvizicija do sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI