Sedam nokauta ove subote u Tešnju

Vijesti iz regije 02.02.2014 09:51h Autor:

No Limit 2

U subotu navečer Tešanj je bio domaćin novom borilačkom eventu organizacije No Limit te je nastavljena tradicija sjajnih nokauta. U devet borbi po K1 pravilima bilo je sedam nokauta, a publika je cijelo večer bila u pravom deliriju.

Impresivan učinak subotnjeg No Limita je bio očekivan od strane organizatora s obzirom da su svi borci bili maksimalno spremni i željni pobjede, a mnogi su u svojim izjavama najavili vatrenu i otvorenu borbu koju smo mogli i vidjeti.

Upečatljive nastupe ostvarili su Krušić i Murić iz Crne Gore, te domaći borci Poturak, Mehić i Dadović. Najteži posao su imali Mehić i Poturak, gdje je Elmir već u prvoj rundi "rasturio" opasnog Talijana Sinigura, dok je mladi Poturak high kickom poslao Ružičića na pod također u prvoj rundi.

Na kraju manifestacije zadovoljan onime što su pokazali srčani borci u ringu, čelni čovjek No Limita Dževad Poturak je rekao za Fight Site: "Ovo su stvarno momci u koje trebamo ulagati, mene su svi iznenadili, strašni mečevi. Pohvalio bi svakog borca večeras jer su svi ostavili srce u ringu. Mehić i Dženan se ističu, tu je ipak riječ o iskusnim i isprofiliranim borcima čije je mjesto u svjetskim ringovima. Publika je zaista uživala cijele večeri,  drago mi je vidjeti zadovoljna lica. Idemo dalje, 19. travnja smo u Cazinu i nastavljamo priču, a nakon Cazina dolazimo u Goražde i već smo dobrim djelom u pripremama za oba eventa."

No Limit 2:

Elmir Mehić def. Sergio Sinigur – KO (R1)
Haris Mujkanović def. Dino Bakša – TKO (R1)
Dženan Poturak def. Mićo Ružičić – KO (R1)
Borislav Vujanović def. Andrija Kozjak – KO (R1)
Adis Dadović def. Dražen Janjanin – TKO (R1)
Mensur Murić def. Muhamed Mahmić – KO (R1)
Boban Krušić def. Saša Sekulić – TKO (R1)
Ago Artuković def. Dragan Garača – jednoglasna sudačka odluka
Mirko Crnović def. Ermin Lugan – jednoglasna sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI