Schaub: Cro Cop je bio najteži protivnik u mojoj karijeri (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.08.2017 12:14h Autor:

Cro Cop i Schaub

Bivši UFC-ov teškaš, a danas prilično uspješan komičar i TV analitičar Brendan Schaub je u svom podcastu “Big Browne Breakdown” ovih dana ugostio svog kolegu komičara, ali prije svega vrlo poznatog glumca Michalea Rapaporta.

Dvojac je diskutirao o mnogim temama, no ona koja se svakako najviše namentula je bio dvoboj između Conora Mcgregora i Floyda Mayweathera što je bilo i očekivano s obzirom da su američki mediji doslovno preplavljeni vijestima o boksačkom meču koji je na rasporedu za samo 9 dana.

No, nas je zaintrigirala jedna druga tema o kojoj su kratko progovorili. Upitan koji mu je bio najteži meč u karijeri, Schaub je odgovorio da se radilo o dvoboju protiv Mirka Cro Cop Filipovića. Iako je u tom dvoboju slavio prekidom u trećoj rundi, Amerikanac je u više navrata javno rekao da nikada nije bio tako prebijen kao u tom meču. Sada je od petnaest protivnika s kojima se borio ponovno izabrao Filipovića kao najtežeg.

“Koja je tvoja nateža borba u MMA-ju?”, pitao je Rapaport Schauba, a ovaj je odgovorio:

“Vjerojatno Cro Cop. Odradili smo tri runde i ja sam na kraju pobijedio. On je vjerojatno u tom meču dobio koju rundu.”

Dva UFC teškaša su ukrstila rukavice 19. ožujka 2011. godine na UFC-u 128, a Schaub je slavio nokautom u trećoj rundi. U pet godina dugoj UFC karijeri Schaub je pobjeđivao i borce poput Gonzage i Mitrionea. Na koncu je završio karijeru nakon UFC-a 181 i poraza od Travisa Brownea i to na nagovor svog prijatelja Joea Rogana. 2009. je došao do finala reality showa The Ultimate Fighter. Nakon tri pobjede prekidom u ranijim mečevima, u samom finalu ga je nokautirao Roy Nelson.

Dio razgovora o meču s Filipovićem počinje na 2:25.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI