SBC priprema spektakl! Potvrđen napad Satoshija Ishiija na teškaški pojas vojvođanske promocije

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.10.2018 09:37h Autor:

Ishii vs. Lopez

Na do sada najvećem eventu promocije Serbian Battle Championship, dogoditi će se borba za pojas prvaka teške kategorije. Uz taj ulog će se sučeliti Satoshi Ishii i iskusni Tony “Kryptonite” Lopez.

SBC namjerava 1. prosinca odraditi svoj najveći event do sada i s tim ambicijama slažu već sada spektakularan program. Nakon što su potvrdili nekoliko i više nego uzbudljivih borbi, pravi spektakl mogao bi ponuditi duel teške kategorije koji će za ulog imati i SBC pojas. Biti će to okršaj japansko-hrvatskog borca, Satoshija Ishiija i Tonya Lopeza, nevjerojatno iskusnog i kvalitetnog američkog gorostasa.

Tony Lopez je 44-godišnji teškaš koji je u karijeri do sada upisao 61 pobjedu i 29 poraza, a teško je naći dio SAD-a u kojem ovaj teškaš nije nastupio. Karijeru je započeo 2005. godine, s 31 godinom te je sve iznenadio svojom aktivnošću, iako je krenuo u već gotovo veteranskim godinama. U 2018. godini upisao je šest borbi, dok je godinu ranije nastupio čak 14 puta. Nakon što je postao poznato ime u gotovo svim manjim američkim promocijama, proširio je svoju karijeru na ostatak svijeta pa tako ovim putem dolazi u Srbiju. Iz svoje posljednje borbe vuče poraz ukrajinskog supertalenta Sergeya Spivaka, čime je prekinut njegov niz od pet pobjeda. Od svoje 61 pobjede, čak 50 ostvario je prekidom, gotovo podjednako nokautom i prisiljavanjem na predaju. Visok je 196 centimetara i najčešće se bori na 110 kilograma.

Ishii će u kavez ući nakon uspješnog nastupa u Njemačkoj gdje je savladao Rokasa Stambrauskasa, čime je svoj omjer doveo na 17 pobjeda i osam poraza. SBC pojas svakako bi jako lijepo izgledao u njegovoj kolekciji, budući da se radi o možda trenutno i najkvalitetnijoj MMA promociji u regiji. Ono što je posebno kod SBC-a je činjenica da se minimalno bave stvarima koje nemaju veze sa samim sportom pa zbog toga imaju veliku naklonost onih hardcore MMA fanove, koje prije svega vole odličan okršaj u kavezu, a ono izvan njega se trude preskakati ili ignorirati.

SBC 19 održava se 1. prosinca u novosadskoj hali “Spens”, a uskoro ćemo vam detaljno najaviti i cijeli program, koji bez skromnosti izgleda spektakularno, posebno za jedan MMA event u našim krajevima.

Teškaški spektakl najviše svetske klase, nova borba za šampionski pojas na SBC 19 – Satoshi Ishi (Japan) vs Tony "…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPonedjeljak, 29. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI