SBC otkazao nastup Ishiija, tvrde da će nastupati u PFL-u

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.03.2019 11:35h Autor:

Satoshi Ishii

Vrlo zanimljiv “post” objavio je danas službeni Facebook profil srpske MMA promocije “Serbian Battle Championship”. On se tiče njihovog prvaka u teškoj kategoriji Satoshija Ishiija, kojeg upravo sutra na KSW-u 47 čeka meč protiv Fernanda Rodriguesa.

SBC je putem Facebooka obavijestio fanove kako hrvatsko-japanski borac neće sudjelovati u “main eventu” SBC-a 21 – Revenge kako je ranije najavljeno. Razlog je Ishiijevo sudjelovanje u novoj sezoni PFL-a!

“SBC šampion teške kategorije, Satoshi Ishii, najavljen kao učesnik glavne borbe večeri kada je SBC 21 – Revenge! u pitanju, nažalost, iz opravdanih razloga, neće nastupiti na SBC-ovoj priredbi u Odžacima. Satoshi Ishii uskoro će nastupati za veliku američku PFL organizaciju, i našem dragom šampionu, kao i svim SBC prvacima, i prije svega kao našem velikom prijatelju, želimo puno sreće u novom profesionalnom pohodu!”, stoji u prvom dijelu vrlo interesantne poruke.

Ante Delija potvrđen kao sudionik ovosezonskog PFL teškaškog turnira!

Naime, Ishii je krajem 2018. godine zaista najavio potpis za PFL i sudjelovanje u novoj turnirskoj sezoni, ali se smatralo da je potpisom za KSW taj plan gurnut u stranu. Osim toga, upravo u četvrtak je službeni PFL najavio sudjelovanje Ishiijevog suborca iz Cro Cop tima, Ante Delije, u turniru teškaša. Ako je informacija koju je SBC objavio istinita, to bi značilo da bi se Ishii i Delija našli u istom ždrijebu i bili bi potencijalni protivnici. Promocija Rayja Sefa još uvijek nije otkrila sve sudionike turnira za 2019. godinu što bi se trebalo dogoditi u narednim tjednima.

Osim toga, ukoliko će Ishii zaista nastupati za PFL, jasno je da sa poljskim KSW-om nema ekskluzivan ugovor, ali i da ga u “Konfrontacji” nećemo gledati neko vrijeme s obzirom na gust raspored Professional Fighters League turnira.

“Satoshi također nastupa na vrhunskoj KSW priredbi 23. ožujka i nadamo se da će doći do nove važne pobjede u legendarnoj karijeri, svim srcem smo uz njega! Iako se neće boriti 04. svibnja u Odžacima, Satoshi Ishii biće prisutan na ovoj povijesnoj SBC priredbi i svojim prisustvom dodatno će uveličati značaj Serbian Battle Championship manifestacije koja je pred nama!
Ipak, kao i uvek, SBC je našao više nego dostojnu zamenu za najavljeni Main Event! Gledaoci će i dalje imati priliku da uživaju u vrhunskoj borbi najviše svetske klase – uskoro više detalja, ostanite uz SBC stranicu!”, stoji u nastavku objave.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI