SBC najavio dva eventa u Srbiji u suradnji s velikim KSW-om

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.01.2019 10:42h Autor:

Nikola Rupić, Bojan Mihajlović, Satoshi Ishii, Ivan Dijaković i Martin Lewandowski

Trenutno najaktivnija srpska MMA promocija, SBC, ugovorila je novi sjajan posao kojim se samo potvrđuje njihov konstantni napredak i ambicija za istim. U nedjelju su ugostili čelnika KSW promocije, Martina Lewandowskog, a krajnji rezultat sastanka je dogovaranje dvije zajedničke priredbe koje će održati u Srbiji.

Lewandowski se u Novom Sadu našao s Bojanom Mihajlovićem i Nikolom Rupićem, a tu su također bili Ivan Dijaković i Satoshi Ishii. O ovom sastanku smo već pisali kada je Ishii objavio dogovorenu suradnju s KSW-om, a sada su se time pohvalili i iz SBC-a. Za pretpostaviti je kako je Ivan Dijaković bio ključna spona u ovim pregovorima. Naime, u pitanju je vlasnik UFD Gyma u Düsseldorfu te trener i menadžer KSW prvaka, Roberta Soldića.

Iz SBC su otkrili kako su dogovorene dvije borilačke priredbe koje će SBC u Srbiji organizirati u suradnji s KSW-om. U ovom trenutku se ne zna hoće li to biti baš KSW-ovi eventi ili će velika poljska promocija tim putem biti partner. Oni inače vrlo rijetko izlaze iz Poljske. Od njihova 53 eventa, samo tri puta su napustili domovinu. Dva puta su svoje priredbe odveli u London, a jednom u Dublin.

SBC svoj idući event organizira 16. veljače u Somboru, a već prva imena nam daju do znanja kako SBC 20 ništa neće zaostajati za spektaklom kojeg su u prosincu organizirali u novosadskom Spensu.

Velike novosti za srpski i evropski MMA!Celnici najvece srpske i regionalne MMA organizacije SBC ugostili su u Srbiji…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCNedjelja, 27. siječnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI