Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Saznajte kako Uroš Jurišić provodi vrijeme u American Top Teamu | Fight Site

Saznajte kako Uroš Jurišić provodi vrijeme u American Top Teamu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.12.2014 14:43h Autor:

Uroš Jurišić vs.Tori Del Benaco

Uroš Jurišić je slovenski MMA borac koji trenutno trenira u jednom od najboljih MMA kampova  u Sjedinjenim Američkim Državama- American Top Teamu. U rujnu je u Sloveniji na eventu organizacije CFC, pobijedio Mađara Botonda Horvatha, RNC u drugoj minuti prve runde.

Uroš je za Fight Site prenio dojmove iz daleke Amerike.

Treniraš u ATT-u. Kakva je situacija u tom kampu?

Da, tu sam dva tjedna i mogu reći da su treninzi fenomenalni. Ovdje MMA borci imaju odlične uvjete za treniranje i napredovanje.

Tko je glavni trener? Jesi li trenirao s nekim poznatim borcima?

Ima više trenera za svaki segment borbe. Glavni trener je Conan Silveira. Borci ne biraju s kime će trenirati, to određuju treneri. Imao sam zadovoljstvo da se me treneri sparili s Rashidom Mogamedovim, Thiago Silvom, Hectorom Lombardom, Nickom Lanceom i s još mnogo boraca koji nastupaju u UFC-u i Bellatoru.

Kakav je princip treninga? Na kojoj vještini se najviše radi? Možeš li usporediti treninge u S.A.D.-u i Sloveniji?

Treninzi ovdje i kući su vrlo različiti. Tu su profesionalci redovni na svakom treningu i kad dobiješ sparing partnera, uvijek dobiješ profesionalca koji se bori po najvećim organizacijama svijeta. Najteže je na hrvanju. U Sloveniji jedva da radimo hrvanje, a tu se ubijamo od hrvanja.

Na sparinzima nikad ne fali boraca, dok u Sloveniji moramo zvati puno ljudi da bi skupili manju ekipu boraca, jer malo tko se može uvijek odazvati zbog raznih obaveza. Još je jedna velika razlika u tom što se tu samo trenira i odmara, dok kod kuće svi imaju mnogo obaveza, pa se ne mogu posvetiti treningu koliko bi htjeli. U Sloveniji je prednost to što su treninzi više posvećeni meni. Sparing partneri se fokusiraju samo na mene, kad se pripremam za neki meč.

Uroš nam je rekao da još uvijek nema zakazanu borbu, no da bi volio odraditi jednu dok je u Americi. Želimo mu puno uspjeha!

                                                                                                                     Razgovarao: Vice Stanišić
                                                                                                                     vice.stanisic@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI