Saznajte kako je Anthony Perosh upao u meč s Cro Copom samo dva dana prije eventa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2015 12:35h Autor:

Anthony Perosh nakon meča s Cro Copom

"Joe Silva mi je prišao, odmjerio me i upitao: 'Koliko imaš kilograma?' Rekao sam mu: '100'. Zatim me upitao želim se li boriti protiv Mirka 'Cro Copa'. Odbio sam, naravno."

Tim riječima je Australski Hrvat opisao razvoj događaja koji su uslijedili prije njegove borbe s Mirkom Filipovićem koja se održala 2010. u Australiji.

Mirko se trebao boriti s Benom Rothwellom, ali je gorostasni Amerikanac zbog bolesti otkazao borbu dva dana prije meča, pa je Joe Silva pod hitno morao pronaći dobro rješenje.

I tu je upao deseterostruki BJJ prvak Australije, Anthony Perosh.

"Pomislio sam da mi Joe nudi borbu protiv Elvisa, ali je zapravo nudio meč s Cro Copom.", rekao je Perosh za MMA Kanvas. "Iskreno, odbio sam jer sam vidio Mirka. Dan prije je s još tri Hrvata trenirao u mojoj dvorani. Zbog toga sam rekao ne."

UFC-ov matchmaker je bio nemalo iznenađen kad je nakon sat vremena dobio Anthonyjev poziv u kojem je pristao ući u oktogon s Mirkom.

Australac je bio razočaran jer nije upao u UFC, a ova nenadana prilika mu je bila karta za upad u najjaču MMA promociju svijeta.

"Pitao me zašto sam se predomislio i rekao sam mu upravo to. Gledao sam na to kao na nešto prijateljsko, ne kao na posao. Ali to je zapravo bio samo posao. Želio sam ući u UFC.", objasnio je Anthony.

Joe Silva mu je dao ugovor na četiri borbe.

"Sve je bilo vrlo brzo sređeno.", kazao je "The Hippo" i dodao: "Nazvao me nakon pola sata i dao ugovor na četiri borbe. Potpisao sam i Joe je održao svoju riječ."

Perosh je potom objasnio što se dalje događalo.

"Mirko mi je prišao i rekao: 'Razumijem da si prihvatio borbu. Pružimo dobar meč i to je to."

"Nisam imao što izgubiti. Nije bilo teško se pripremiti za meč jer sam bio u žestokom treningu mjesec dana prije eventa. Psihički je bilo lako jer nisam morao skidati kilograme, nije bilo stresa koji dolazi uz sve to.", kazao je Anthony.

Mirko je agresivno krenuo u meč, a u drugoj rundi je laktom napravio veliku porezotinu na Peroshevom čelu. Iako je htio, Anthony nije mogao nastaviti meč.

"Poput Marka Hunta, Mirko sebe naziva najboljim borcem na svijetu i tako treba. Svi znaju da je Cro Cop udarač, a ja grappler. 10 puta sam ga išao rušiti, ali ga nikad nisam uspio srušiti. Da sam samo jedan put to uspio napraviti, popeo bih se na njega i sve bi bilo gotovo."

Perosh će 10. svibnja ući u oktogon protiv Seana O'Connella na eventu kojeg predvode Stipe Miočić i Mark Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI