Savo Lazić na KSW 48 poražen prekidom u drugoj rundi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2019 21:15h Autor:

Savo Lazić

Crnogorski MMA borac, Savo Lazić, nije uspio iskoristiti priliku koja mu se pružila na KSW 48 priredbi. U borbu protiv Michala Michalskog sjajno u ušao, no brzo je ostao bez snage te je na kraju poražen prekidom u drugoj rundi.

Lazić je borbu prihvatio prije tjedan dana i bilo je upitno u kakvoj je formi, ponajviše po pitanju kondicije. Upravo zbog toga krenuo je žestoko od početka i već u prvom napadu sjajno pogađa Poljaka i baca ga na pod. Udarac ipak nije bio dovoljno jak da Michalski ostane nokautiran, nego se uspio postaviti u obrambeni stav, izdržati još nekoliko udaraca, a onda se ustao i izmakao akciji koju je Lazić namjeravao inicirati.

Problemi u kojima se Michalski našao doveli su do toga da postane oprezniji i krene se više kretati. To je frustriralo Lazića koji nije mogao uhvatiti njegov ritam, posebno nakon dojma da se već u prvom naletu podosta potrošio. Sredinom runde Michalski postaje odlučniji i počine postavljati svoj tempo. Posljednju minutu dodatno napada i na samom kraju runde udarcem šalje Lazića na pod, čime je vjerojatno i bodovno uzeo prvu dionicu.

Druga runda donosi odlučnog Michalskog i umornog Lazića. Primijetio je to Poljak i krenuo je pogađati iz kuteva na koje Crnogorac nije uspio reagirati. Pojedinačnim udarcima razbijao je njegovu obranu. Pokušavao je Savo vratiti, primao je udarce s ciljem da se približi, no nedostajalo je eksplozivnosti koju bi sigurno imao da mu je bilo više vremena za pripreme. Nakon nekoliko teških udaraca koji ga nisu uspjeli srušiti, jedan kroše ipak je sjeo dovoljno precizno da Lazić poklekne i tu je bio kraj borbe.

Za Michalskog je ovo vrijedna pobjeda jer ova mu je borba praktički predstavljala kvalifikacijski ispit za ostanak u KSW-u. Naime, prva dva nastupa u promociji doživio je poraze i nakon trećeg vjerojatno više ne bi ostao dio njihovog rostera. Što se tiče Lazića, on se može nadati kako će vlasnici promocije cijeniti njegovu spremnost uskočiti ovako kratko prije borbe i da će mu dati drugu priliku, ovog puta uz pune pripreme za borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI