Satoshi Ishii uparen s prošlogodišnjim PFL pobjednikom na njegov vlastiti zahtjev

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.04.2019 10:36h Autor:

Satoshi Ishii vs. Philipe Lins

Satoshi Ishii nema niti malo lagan zadatak u prvom kolu druge sezone PFL turnira. Borit će se protiv prošlosezonskog pobjednika, Philipe Linsa. No, Ishii je otkrio kako je to bilo na njegov vlastiti zahtjev.

Već je Ray Sefo, tijekom objave sudionika, naveo kako je Ishii otvoreno zatražio borbu protiv Linsa. Tim se putem Sefo nasmijao te rekao onu staru izreku: “Pazi što želiš da ti se ne bi ostvarilo.” Hrvatskom borcu se ostvarilo i 6. lipnja predvoditi će treći ovosezonski PFL event borbom protiv prvaka.

Ishii je već ranije objasnio zbog čega je tražio Linsa, a sad je to dodatno potvrdio tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru.

“Tražio sam borbu protiv Philipe Linsa. Napravio sam to jer sam uvjeren da sam bolji od njega i jer znam da ga mogu pobijediti. Osim toga, tako ću odmah napraviti ime u promociji”, rekao je Satoshi.

Vrlo hrabro od Ishiija, koji se trenutno nalazi unutar niza od šest pobjeda. Ono što zvuči još impresivnije je podatak kako je u posljednjih pola godine nastupio čak šest puta, posljednji put prije dva tjedna na KSW-u. Ukoliko na PFL-u namjerava otići do kraja, to će značiti pet borbi od lipnja do prosinca ove godine. Vrlo dobro je znati kako Ishiiju takav tempo nije stran.

Što se tiče Philipe Linsa, on je u prošlosezonski turnir ušao kao zamjena. Nešto prije toga otpušten je iz Bellatora nakon dva poraza i nije se puno od njega očekivalo. U prvom kolu, u koje je uskočio samo par dana prije borbe, malo ga je i dotaknula sreća. Ostvario je pobjedu bez borbe, budući da je Shawn Jordan pao vagu. Drugu kolo bio je bolji od Alexa Nicholsona te je u doigravanje ušao s treće nositeljske pozicije. U četvrtfinalu je u prvoj minuti ugušio Caia Alencara te je istu večer svjež ušao u borbu protiv favoriziranog Jareda Rosholta, kojeg je nokautirao u drugoj rundi. U finalu je, nakon pravog rata, prekidom u četvrtoj rundi savladao Josha Copelanda. Tako je osvojio milijun dolara i naslov pobjednika prve sezone. Ishii je popratio te borbe i smatra kako mu je “uzeo mjeru”. Njihova borba predvoditi će priredbu na kojoj nastupaju, a zanimljivo je kako će Ante Delija program otvoriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI