Satoshi Ishii nova je akvizicija UFD menadžmenta Ivana Dijakovića

Vijesti iz regije 30.10.2018 13:40h Autor:

Satoshi Ishii i Ivan Dijaković

Tim uspješnog trenera i menadžera, Ivana Dijakovića, dobio je novo pojačanje u liku zlatnog olimpijca i uspješnog MMA borca, Satoshija Ishiija.

Ivan Dijaković vlasnik je UFD dvorane u Düsseldorfu, kao i istoimene agencije, koja u posljednje vrijeme sve više boraca odvodi prema velikim promocijama. Između ostalog, u pitanju je čovjek zaslužan za uspon Roberta Soldića. I to dvostruko, kao trener te kao menadžer. Zbog toga ne treba čuditi kako sve više boraca zanima suradnje s ovim Hrvatom iz Düsseldorfa čija bliska suradnja s našim borcima dolazi još iz vremena početka FFC-a.

Dijaković je tako Ishiia pridodao svom rosteru boraca na kojem se osim Soldića nalaze član UFC-a David Zawada, finalist PFL turnir srednje kategorije, Abus Magomedov, kao i naš Antun Račić, još jedan član poljskog KSW-a. Tu je i Erko Jun, kao i još neki borci, koji stalno ili s vremena na vrijeme treniraju u njegovoj dvorani. Dijaković je uz Ishiia bio i na njegovom nedavnom nastupu, upravo u Düsseldorfu.

Ovom akvizicijom se putem Facebooka pohvalio sam Dijaković, a prva stanica njihove službene suradnje biti će Novi Sad, gdje će se Ishii prvog dana prosinca boriti za teškaški naslov srpske promocije SBC.

Kangei @satoshiishii0141 🙌🏻 We’re proud to announce our new client @satoshiishii0141 . The Japanese judoka, mixed…

Objavljuje Ivan DijakovicPonedjeljak, 29. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI