Satoshi Ishii dobio državljanstvo: “Od iduće borbe službeno nastupam za Hrvatsku!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.03.2019 16:55h Autor:

Satoshi Ishii

Satoshi Ishii od danas se službeno može zvati hrvatskim borcem. Dobio je državljanstvo, time se pohvalio na Instagramu, odmah otkrivši kako će već od subotnje KSW borbe nastupati pod zastavom svoje nove domovine.

Ishii je prvi put u Hrvatsku stigao u veljači 2017. godine, a nedugo nakon toga je odlučio kako će se za stalno preseliti u Zagreb. S vremenom je kupio stan te pokrenuo proces dobivanja državljanstva. Njega je sada dobio te se na Instagramu pohvalio svojom novom putovnicom.

Nakon što je posljednjih nekoliko borbi do kaveza odlazio noseću zastavu Hrvatske te je njome slavio svoje pobjede, sad će nju moći imati i kraj svog imena te će moći biti predstavljen kao borac iz Hrvatske. To je uostalom sam najavio tekstom uz objavljene fotografije te je svima zahvalio.

Prvu priliku da bude predstavljen kao borac iz Hrvatske, Ishii ima već ove subote, kad će debitirati u kavezu poljskog KSW-a. Tamo ga čeka borba protiv bivšeg teškaškog prvaka te promocije, Fernanda Rodriguesa. Onda mu slijedi šest tjedana pauze, odnosno priprema za novu obranu KSW naslova. Satoshi je naime najavljen za nastup 4. svibnja u Odžacima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’m gonna fight from Croatia since this KSW bout on the weekend! Thank you very much to Croatian supporters! Hvala na podrsci! #satoshiishii #crocopteam #mma #fight #croatia #zagreb #mikkelsonbjj

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI