Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Saša Milinković ugovorio borbu nakon više od tri i pol godine | Fight Site

Saša Milinković ugovorio borbu nakon više od tri i pol godine

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.01.2018 18:35h Autor:

Saša Milinković

Nakon više od tri i pol godine, MMA borbama se vraća Saša Milinković, svojedobno jedan od najvećih hrvatskih teškaških potencijala i sada već dugogodišnji sparing partner Mirka Filipovića.

Povratak ovog sjajnog momka iz Osijeka dogoditi će se 24. ožujka u Karlsruheu, u Njemačkoj, a tamo će ga čekati njemački borac porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Sead Kahrović. O njemu nismo mogli puno saznati, a dvije elitne stranice za praćenje boraca, Sherdog i Tapology, imaju drugačije informacije. Prema Sherdogu, ovaj borac je na skoru od samo jedne pobjede i čak sedam poraza, dok je prema Tapologyu na 3-6.

Milinković je na četiri profesionalne pobjede i jednom porazu. Ovaj vrsni parteraš i osvajač pregršta grappling trofeja, svoju je MMA karijeru počeo 2013. godine na FFC eventu u Osijeku, nakon čega odlazi u Hrvatsku MMA ligu, gdje osvaja teškaški naslov. Vraća se u FFC i dolazi do vrijedne pobjede nad iskusnim Steffanom Traunmüllerom te dva mjeseca kasnije, u lipnju 2014. godine, odlazi u Zadar na FFC borbu protiv Ruben Wolfa.

Tu borbu Milinković dominira cijelu prvu rundu, da bi u drugu ušao potpuno bez kondicije, što je rezultiralo porazom brutalnim soccer kickom. Kasnije se saznalo da je za nastali umor bila kriva bolest bubrega, s kojom se Milinković sve od tad borio. U međuvremenu je ipak uspio postati stalni sparing partner Mirka Filipovića te bi se za ovu borbu trebao pripremati u njegovoj dvorani. Biti će zanimljivo vidjeti kako će 31-godišnji borac iz Osijeka reagirati na toliku stanku, no ohrabruje sama činjenica da se napokon vraća u ring, odnosno kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI