Saša Milinković savladao Malsagova prekidom u prvoj rundi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.10.2018 23:36h Autor:

Saša Milinković

Saša Milinković upisao je drugu pobjedu u svom drugom ovogodišnjem MMA nastupu. U Düsseldorfu je slavio protiv Murata Malsagova, upisavši pobjedu prekidom u prvoj rundi.

Milinković je u borbu protiv osam godina starijeg Rusa krenuo možda i previše opušteno i u prvim sekundama se nalazi u problemima. Naime, Malsagov je od prvog trenutka krenuo žestoko i agresivno, čime je iznenadio borca iz Osijeka te Milinković čak i završava na podu. Na kraju se vidjelo kako ga tamo nije poslao udarac nego izbjegavanje istog, ali svakako to nije lijepo izgledalo. Uskoro su ponovno na nogama, a Rus i dalje pogađa sve do trenutka kada je Milinković osjetio distancu svog direkta i tu lagano počinje kontrolirati borbu.

U jednom trenutku Malsagov kreće na rušenje i to mu uspijeva, no Saša jako dobro zatvara gard, da bi se nakon nekog vremena uspio okrenuti te je u djeliću sekunde on taj koji kontrolira situaciju iz gornje pozicije. Pokušavao je preuzeti bočnu kontrolu, no nije uspijevao doći do nje u potpunosti, no desnoj je rukom sprječavao svog protivnika da blokira, dok je lijevom nanosio štetu. Nakon što je uspio doći do “underhooka”, Milinković si otvara još bolju poziciju, a Malsagov pokušava pobjeći kretanjem u nazad. To ga je samo dovelo do toga da se još više otvorio, što rezultira serijom udaraca lijevom rukom Saše Milinkovića i već je velika šteta vidjela na licu borca iz Dresdena. Uskoro se više nije niti branio te sudac prekida borbu unutar posljednje minute prve runde, čime je Malsagov došao do prvog poraza u svojoj karijeri.

Ovom pobjedom je Saša Milinković svoj omjer doveo na šest pobjeda i jedan poraz. Ono što je još važnije, Saša polako hvata zamah te možemo uskoro očekivati njegov idući nastup. Ovom pobjedom svakako je dodatno izgradio ime na njemačkoj MMA sceni te ne treba čuditi ukoliko i svoj idući MMA nastup odradio u toj državi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI